Elementor יש אפשרות לעשות באלמנטור הרשמה וכניסה לאתר?

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש את הוויג'ט של לוג אין, אבל לא ראיתי שם אופציה של הרשמה, רק התחברות
מישהו מכיר אופציה של הרשמה?
תודה

• הוסף לסימניות
באפשרויות נוספות יש לציין הרשמה.
כמו''כ ניתן להשתמש בתוספי הרשמה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרשמה לאתר חנות
איפה בג'ט אפשר לעשות?
אם זה אתר חנות, אז ווקומרס לבד יכול לתת לך מענה,
כמובן שאם אתה רוצה להרחיב ולשדרג את זה כמה שיותר אז ג'ט נותן לך מגוון עצום של אפשרויות
(אינו דומה אתר מכירות עם ג'ט ובלי, עולם אחר לחלוטין!, אבל אפשר בהחלט לבנות אתר מכירות עם ווקומרס לבד)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לייצר טופס באלמנטור שירשום משתמשים חדשים?
כי הטפסים של ג'ט הם לא לאלמנטור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ע"פ ההצהרה של ג'ט הם עובדים עם jet engine.

לא הבנתי
אני יסביר
אני רוצה שיפתח פופאפ עם הרשמה או התחברות
ואת זה אפשר רק עם אלמנטור
כך שהטופס של ג''ט לא עוזר לי להכניס משתמשים חדשים

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
אני יסביר
אני רוצה שיפתח פופאפ עם הרשמה או התחברות
ואת זה אפשר רק עם אלמנטור
כך שהטופס של ג''ט לא עוזר לי להכניס משתמשים חדשים
יש תוסף כזה, לא התנסיתי:

אם יש לך jet engine אתה יכול ליצור טופס הרשמה, אך זה יהיה יותר מורכב. כך ע"פ המאמר הזה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה