יש אפשרות לצפות באתר שנמצא בתיקייה מקומית על המחשב דרך רשת פנימית?

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת, אני עובד עם החבר שלי ברשת משותפת פנימית(שנינו מחוברים לראוטר) ואני מריץ על המחשב שלי תיקיית קבצים של אתר (שהם מוצגים בעצם בעזרת תוכנה פנימית (XAMPP)שמותקנת אצלי במחשב,האם יש דרך שהחבר שלי יוכל לצפות ממחשבו באתר שקיים אצלי במחשב(אצלי אני ניגש אליו דרך הדפדפן ורושם LOCALHOST

• הוסף לסימניות
Xampp חייב להיות מותקן אצלו גם במחשב כאשר ההגדרה תהיה שהמקור יהיה התיקייה שנמצאת אצלך במחשב, וכמובן שזה יפעל רק כשהמחשב שלך עובד.

ויכול להיות שיהיו דברים לא צפויים. אבל תנסה. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mhhhdm;2042750:
שאלה נוספת, אני עובד עם החבר שלי ברשת משותפת פנימית(שנינו מחוברים לראוטר) ואני מריץ על המחשב שלי תיקיית קבצים של אתר (שהם מוצגים בעצם בעזרת תוכנה פנימית (XAMPP)שמותקנת אצלי במחשב,האם יש דרך שהחבר שלי יוכל לצפות ממחשבו באתר שקיים אצלי במחשב(אצלי אני ניגש אליו דרך הדפדפן ורושם LOCALHOST

אם פורט 80 פתוח אז כן. בדרך כלל הוא סגור.

• הוסף לסימניות
ועליו לגשת לכתובת הפנימית של המחשב שלך.
מומלץ להגדיר לו כתובת קבועה, שלא כל יום יצטרך לבדק מה הכתובת של המחשב שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה