דרוש מידע יש אפשרות לקבל את הדרכון מהר יותר?

• הוסף לסימניות
שלום רב!
הזמנתי דרכון חדש
אך יש לי טיסה בעוד כחודש
יש מצב לקבל את הדרכון יותר מוקדם
או שזה מגיע רק אחרי 6 שבועות
אשמח אם למישהו יש מידע בנושא או שיכול לעזור לי
זה דחוף מאוד!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הדרכון מגיע תוך בערך שבועיים
אם הדרכון לא מגיע עד יממה לפני הטיסה אפשר להנפיק דרכון זמני בשדה (כרוך בעלות )

• הוסף לסימניות
לי הגיע השבוע דרכון לאחר שבועיים בדיוק.

• הוסף לסימניות
שלום רב!
הזמנתי דרכון חדש
אך יש לי טיסה בעוד כחודש
יש מצב לקבל את הדרכון יותר מוקדם
או שזה מגיע רק אחרי 6 שבועות
אשמח אם למישהו יש מידע בנושא או שיכול לעזור לי
זה דחוף מאוד!!!!!!!!!!!!!
תשלח לי הודעה פרטית ואני ינסה לעזור לך!

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחדש את הדרכון באינטרנט (בעיקר בגלל המחיר) אבל לא מצליח - זה צילומי מסך מה'תסביך' מי יכול לעזור לי
צפה בקובץ המצורף 1545116צפה בקובץ המצורף 1545118
צפה בקובץ המצורף 1545119
נראה שבגלל שיש לכם דרכון ביומטרי עם תוקף ל-5 שנים עקב אי הסכמה לשמירת טביעת אצבע.
אתם לא זכאים הנחת חורף ואתם צריכים לשלם בלשכה מחיר מלא,

• הוסף לסימניות
נראה שבגלל שיש לכם דרכון ביומטרי עם תוקף ל-5 שנים עקב אי הסכמה לשמירת טביעת אצבע.
אתם לא זכאים הנחת חורף ואתם צריכים לשלם בלשכה מחיר מלא,
וואיי לא חשבתי על זה...
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות לעשות דרכון ביומטרי תוך 10 ימים???

• הוסף לסימניות
אני יכול לסייע בהליך קבלת דרכון ביומטרי ל-10 שנים תוך יומיים שלושה בעז"ה!
052#7686655

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה