יש אפשרות לראות סרטון שקיבלתי במייל בלי להוריד אותו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נקרא בעברית מטמון

אני מקוה שאני לא מטרטר אותך היום ביותר מידי שאילות
אם אני מוחק את זה, מה בדיוק נמחק מהמחשב?
אני צריך לחשוש שימחק לי משהו שאני צריך?

• הוסף לסימניות
אם אני מוחק את זה, מה בדיוק נמחק מהמחשב?
אני צריך לחשוש שימחק לי משהו שאני צריך?
תלוי מה אתה מוחק
יש שמה כמה אופציות למחוק
יש אפשרות למחוק מטמון
יש אפשרות למחוק Cookies
יש אפשרות למחוק היסטורית הורדות או היסטורית גלישה
ועוד

• הוסף לסימניות
סליחה על הפלישה , משחזר מידע, אפשר את המייל שלך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יודע משהו להגיד על זה?
תייגת את האדם הלא נכון
משחזר מידע כשמו כן הוא
יש לו ידע על חומר "שכבר" מאוחסן איפה שהוא
אבל בעיות מסוג זה (שעדיין החומר לא אוחסן) אתה צריך לתייג את הטכנאי מחשבים דכאן

• הוסף לסימניות
תייגת את האדם הלא נכון
משחזר מידע כשמו כן הוא
יש לו ידע על חומר "שכבר" מאוחסן איפה שהוא
אבל בעיות מסוג זה (שעדיין החומר לא אוחסן) אתה צריך לתייג את הטכנאי מחשבים דכאן
תודה על המענה
אני עדיין חדש כאן ולא יודע בדיוק את הכל:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה