יש אפשרות לשנות את צבע טקסט האיקון בשולחן העבודה?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשנות את צבע טקסט האיקון בשולחן העבודה?
במקום לבן וצל, להחליף לשחור, אפשרי?

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
התחל>
הקישי: 'צבע'.
לבחור ב'שנה צבעי זכוכית חלון'.
>הגדרות מראה מתקדמות.

שם יש לבחור ב'פריט': 'שולחן העבודה'.
ולשנות למה שרוצים.

• הוסף לסימניות
אני לא מוצאת בתפריט שם התיקיה או הסמל

קבצים מצורפים

• 2014-07-03_153726.png
    KB 11.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תלחצי על התחל...
ובחיפוש תכתבי צבע- ואז שם יופיע לך "שנה צבע זכוכית חלון".
ותבחרי צבע להנאתך...

• הוסף לסימניות
אני כבר לא מבין מה הבעיה.
אולי את מתכוונת למה שרשום שם 'סמל'.

אם לא, תצלמי את שולחן העבודה.

• הוסף לסימניות
שהכיתוב של שם התיקיה יהיה בצבע שחור (ולא לבן)
ובלי צל.
נראה לי שכך זה יהיה יותר ברור וקריא.

תודה רבה וסליחה על הטרחה.

קבצים מצורפים

• 2014-07-03_160016.png
    KB 44.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
את זה אני לא יודע אם אפשר לשנות, אבל את עובי האותיות וכן את גודלן ניתן לשנות, כתבתי בהודעה הקודמת- ב'סמל'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה