יש אפשרות שנגן סנדיסק יציג בכותרת את שם השיר?

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי נגן סנדיסק והוא מציג בכותרת לאחר שהתחלת את השיר / שיעור, את שם הרב, ושאר פרטים, אך לא את שם הקובץ בעצמו בו רשום את נושא השיעור. [לא מה שנקרא "כותרת"].
האם ישנה אפשרות לגרום לכך שהוא יציג את שם הקובץ תוך כדי השמעתו, כך שאם אני מדפדף ועובר עם הלחצן הימני לשיעור הבא אוכל לדעת את הנושא הרשום בשם הקובץ?
אקווה שהובנתי כהלכה, לפחות ע"י בעלי נגן סנדיסק [הסטנדרטי].

• הוסף לסימניות
צריך להגדיר את מאפייני הקובץ במחשב.

אפשר להעלות לכאן קובץ אחד, בכדי שאדגים לכם, איך זה אמור להיראות אחר עדכון המאפיינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1194329:
צריך להגדיר את מאפייני הקובץ במחשב.

אפשר להעלות לכאן קובץ אחד, בכדי שאדגים לכם, איך זה אמור להיראות אחר עדכון המאפיינים.

אם כוונתך שצריך לשנות את פרטי הקובץ, את זה גם אני יודע, ואני לא מעונין בפתרון זה. אני שואל האם יש אפשרות לכוונן את המכשיר שיראה את שם הקובץ "משנה מסכת פסחים פרק א'" לדוגמא בעת השמעת הקובץ.

• הוסף לסימניות
כפי שכבר כתבתי: רק אם במאפייני השיר, בשורה 'כותרת' יהיה כתוב "משנה מסכת פסחים פרק א'", זה יופיע לך בנגן בעת השמעת הקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1194408:
כפי שכבר כתבתי: רק אם במאפייני השיר, בשורה 'כותרת' יהיה כתוב "משנה מסכת פסחים פרק א'", זה יופיע לך בנגן בעת השמעת הקובץ.

תודה. לזה התכוונתי שאני יודע. חשבתי על משהו אחר שישנה את ההגדרות בנגן.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש משהו אחר. אני מכיר את הנגן הזה מידי טוב.

אם אתה צריך עזרה בהגדרת המאפיינים, צור קשר באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה