כללי יש אפשרות?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לחלק קובץ PDF בן כמה עמודים כך שכל עמוד יהיה בקובץ נפרד, כמובן, בלי לפגוע באיכות הקבצים?
תודה

• הוסף לסימניות
view>tools>pages>extract​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל;1209630:
view>tools>pages>extract​

כשאר אני לוחצת על view>tools
הוא מראה לי את האפשרויות הנ"ל:

קבצים מצורפים

• PDF.png
    KB 7.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
צריך לזה התוכנה "אקרובט"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שג;1209778:
צריך לזה התוכנה "אקרובט"

יש לי גם אקרובט וגם רידר
אקרובט משום מה לא נפתח...:confused:
אגב, מה ההבדל בניהם?

• הוסף לסימניות
רידר הוא לצורך קריאת מסמכי PDF בלבד (התרגום של רידר = קורא)
לפעולות בקובץ יש התוכנה אקרובט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שג;1209812:
רידר הוא לצורך קריאת מסמכי PDF בלבד (התרגום של רידר = קורא)
לפעולות בקובץ יש התוכנה אקרובט

אז אפשר להסיר את הרידר ללא חשש...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;1209836:
אבל, אמרת שהאקרובט פרו לא נפתח לך...

נכון
אבל אולי כשני אסיר את הרידר זה ייפתח לי...

• הוסף לסימניות
זה לא קשור,
אל תסירי,
אם תסירי לא יהיה לך גם את זה וגם את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה