התייעצות יש ארגון שיכול לעזור לאלמנה צעירה בשוטף, ארוחות וכדו'???

• הוסף לסימניות
דחוף!!!!
מנסים לעזור לאשה שהתאלמנה לפני כחודש, עם 2 ילדים, אין מסביבה מי שיעזור לה, אנחנו מחפשים ארגון שיוכל להיות לה משענת וגב עד שתוכל בעז''ה לעמוד על רגליה, כרגע המצב שאין כלום בבית, לא אוכל לא ביגוד, ולא כסף להוצאות מינימליות, פניני לארגון זה לזה - הם יותר בסגנון עזרה של שבתות גיבוש, חונכות וכו'.
כל מי שיכול לעזור לקצר תהליכים להגיע למקומות הנכונים בלי בירוקרטיה וסחבת, נשמח לפרטים.
תזכו למצוות, ובשורו טובות

• הוסף לסימניות
נחזיק חזק
עוזרים מאוד מידיעה
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
יש את לחמי מרדכי, תבדקו באיזה אזור הם ואתם נמצאים
ויש להם חלוקה מטורפת בערבי שבת וחג
שלא תדעו צער

• הוסף לסימניות
דחוף!!!!
מנסים לעזור לאשה שהתאלמנה לפני כחודש, עם 2 ילדים, אין מסביבה מי שיעזור לה, אנחנו מחפשים ארגון שיוכל להיות לה משענת וגב עד שתוכל בעז''ה לעמוד על רגליה, כרגע המצב שאין כלום בבית, לא אוכל לא ביגוד, ולא כסף להוצאות מינימליות, פניני לארגון זה לזה - הם יותר בסגנון עזרה של שבתות גיבוש, חונכות וכו'.
כל מי שיכול לעזור לקצר תהליכים להגיע למקומות הנכונים בלי בירוקרטיה וסחבת, נשמח לפרטים.
תזכו למצוות, ובשורו טובות
שמעתי שגם ארגון בעזרי (יד אליעזר) מאוד עוזר

• הוסף לסימניות
הי באיזה עיר מדובר?

• הוסף לסימניות
י-ם

• הוסף לסימניות
בירושלים יש ארגון משען לחולה (נראה לי) שמספק אוכל מוכן חינם יום יום
צריך לבוא לקחת מאיזור גאולה
אפשר לקחת פעם פעמיים בשבוע לכמה ימים

• הוסף לסימניות
תכתבי לי מייל שלך או משהו אולי אוכל לעזור
@וילה

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים ארגון שיעזור לתווך ארוך.
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
בדקתם ׳יד עזרא ושולמית׳ / עזר מציון / חסדי נעמי?

• הוסף לסימניות
קופות השכונה בדרך כלל יודעות לחבר לארגונים, ולרכז את הטיפול ההתחלתי. כמובן צריך מישהו מצד המשפחה שיעמוד מול הארגונים השונים. בהצלחה ובשורות טובות.

• הוסף לסימניות
קראתי בכאב על המצב המורכב של האלמנה, ושבעז"ה שיהיה רק בקלות ובשמחה, ושתרווה נחת.

אשמח מאוד לעמוד לימין המשפחה בכל מה שנוגע למעטפת ולסיוע מסביב. בתקופה מאתגרת זו, אני מציע את עזרתי בלהחזיק את הבית (לפי גדרי ההלכה) ובליווי הילדים (הבנים, ובנות בגיל הרך).

אני יכול לסייע בשמירה על הילדים, בקידום לימודי, בניהול סדר היום בבית או בכל עזרה אחרת שתאפשר לאם מעט אוויר לנשימה ופניות להתארגן מחדש בראש שקט.

בנוסף, אם אתם מכירים משפחות אחרות במצבים דומים הזקוקים לחונכות, סיוע בניהול הבית או דמות בוגרת ומנוסה עבור הבנים – אשמח מאוד אם תפנו אותם אליי.

לפרטים נוספים על הניסיון שלי והעזרה שאני מציע, צירפתי כאן קישור לאשכול שפתחתי בנושא:

בשורות טובות ובהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יד טובה.
שולח סעודות שבת בתשלום סמלי.

• הוסף לסימניות
ארגון זה לזה
כתבתי למעלה שפנינו אליהם כבר , הם פחות בתחומים האלה שהם זקוקים.

תזכו למצוות כל העונים והמסייעים. פנינו הבוקר לארגונים השונים שהעלתם כאן ונתנו להם את הפרטים המדויקים של המשפחה ובעז''ה שלא ידעו עוד צער ושד' ישלח לה כוחות להמשיך הלאה...!!
יישר כוח גדול!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה