כללי יש אתר שאפשר לאחסן בו נפח גדול בחינם?

• הוסף לסימניות
מאז שקרס לי המחשב, אני חוששת שגם הדיסקים החיצוניים יכולים לקרוס ואז אאבד המון חומר.
יש אתר שאפשר לאחסן שם ארכיונים?

• הוסף לסימניות
לא שווה לך. אין בחינם משהו רציני, וזה הרבה פחות בטוח מגיבוי.
הכי טוב לגבות על שני דיסקים ולשים אותם בשני בתים שונים (למקרה של פריצה או שריפה או שיטפון ח"ו).
ומה יקרה אם יהיה צונאמי חס וחלילה על כל הבתים? נו, במקרה כזה יהיו לך דאגות אחרות.

• הוסף לסימניות
יש את דרופבוקס חינם את מקבלת רק 2GB יש אפשרות לקנות מקום אצלם ואז יש לך הרבה יותר נפח
עוד רעיון וזה קניה של מקום בשרתים של אמזון הם הכי זולים

• הוסף לסימניות
יש לי דרופבוקס, אבל הנפח קטן לי מדי.
פשוט מה שנוח באחסון אונליין, זה שאפשר להגיע לזה מכל מקום אפשרי.

• הוסף לסימניות
ולגבי גיבוי על דיסקים, איך מגבים על דיסקים 1.5 טרהבייט של עבודות ישנות?

• הוסף לסימניות
http://www.carbonite.com/
גיבוי אונליין.
בהתחלה חינם, אחרי זה בתשלום.
לדעתי שווה את שלוות הנפש.
אלא אם כן מתאים לך בכל יציאה מהבית, לקחת איתך את דיסק הגיבוי, כי שמא...
ולשים עוד אחד אצל ההורים, כי שמא... ומידי פעם להחזיר אותו כדי לעדכן את הגיבוי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;541576:
ולגבי גיבוי על דיסקים, איך מגבים על דיסקים 1.5 טרהבייט של עבודות ישנות?
התכוונתי לדיסקים קשיחים כמובן. מישהו משתמש עדיין בדיסקים עגולים?

• הוסף לסימניות
תשלחי את החומר לג'ימייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;541719:
תשלחי את החומר לג'ימייל.

אם מדובר בקבצים חשובים ובנפח גדול:
תוכלי לרכוש בתשלום אפסי מbluehost - יחידת ftp ללא הגבלת איחסון ותעבורה.

לקבצים קטנים תוכלי להשתמש בgmail drive, שמאפשרת להפוך את תיבת הדואר בגוגל לכונן נוסף במחשב, ואז אפשר להעביר קבצים מתוך המחשב ישירות לתוך תיבת הדואר ולהיפך.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני יכול להציע לחברים כאן
מערכת בעלת נפח איחסון גדול מתחיל מ5GB ומעלה השמים הם הגבול

שישמש בתור מעין שרת FTP מוגן ושמור בצורה מעולה
בשונה משאר השירותים כיום בשוק
החיבור לשם מאובטח בשיטות הצפנה מתקדמות שעדיין לא מיושמות בשוק אבל מוכיחות את יעילותם כל פעם מחדש

המערכת עצמה יש לה גיבוי בכמה מקומות עם הנתונים שלך
ישנו גיבוי נוסף על מספר קוי רשת אחרים בעולם גם קוים אחרי ברשת

ניתן להשתמש בה כהעברת קבצים גדולים איחסון ועוד....

לקבלת פרטים ניתן לפנות בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה