דרוש מידע יש אתר שכותב על פי דיבור?

• הוסף לסימניות
האתר לא נותן אפשרות לשפה בעברית

• הוסף לסימניות
אני רוצה להקריא תוכן בעברית או ארמית ובמקום להקליד שהאתר יקליד ולהעתיק לוורד יעבוד באתר הזה / תוסף ?

• הוסף לסימניות
אם הוורד שלכם מעודכן ואתם מחוברים יש אפשרות של 'הכתב' ושם אפשר להקליט מה שרוצים

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-02-19 014033.png
    צילום מסך 2023-02-19 014033.png
    KB 10.7 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
אם הוורד שלכם מעודכן ואתם מחוברים יש אפשרות של 'הכתב' ושם אפשר להקליט מה שרוצים
כמה שאלות:
- האם זה רק למנויים?
- האם זה גם לשפה העברית?

• הוסף לסימניות
בוורד זה עולה כסף, אני המלצתי על google docs שזה בחינם למי שיש חשבון גוגל (שהוא בחינם)
יש גם את office באינטרנט שזה גם בחינם, וזה גם אמור להיות שם.
התקנתי עכשיו את התוסף וזה עובד ב"ה.
שאלתי,
לכמה זמן הוא מקליד ברצף? ובאיזה מהירות הקול?
ואם אני רוצה לשלב בשפה תלמודית , האם זה נותן?

• הוסף לסימניות
התקנתי עכשיו את התוסף וזה עובד ב"ה.
שאלתי,
לכמה זמן הוא מקליד ברצף? ובאיזה מהירות הקול?
ואם אני רוצה לשלב בשפה תלמודית , האם זה נותן?
אני באופן אישי לא עבדתי עם התוסף מעולם, אז אין לי מושג.
אבל מה שברור לי הוא שאין שם שפה תלמודית, הוא אולי מכיר מושגים ששימושיים גם בעברית חילונית.

• הוסף לסימניות
האם יש כזה אתר\ תוסף שמקליד דף סרוק בכתב יד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה