כללי יש בבקשה למישהו קוד לראפידשר?

• הוסף לסימניות
מרגע שההודעה תתפרסם אפשר ל:) בכזה מקום בטוח נמצא עזרה.

• הוסף לסימניות
מה ההגבלות למנויים?? יש כמות מוגבלת להורדה ביום?

• הוסף לסימניות
לא, אין מגבלה למינויים.
כפי הידוע לי ההגבלה היא לזמן (שבוע, חודש, שנה)

תודה.

• הוסף לסימניות
יש הגבלה ל25 גי'גה לכל חמש ימים.

• הוסף לסימניות
אה, וכן, יש לי קוד אבל הוא לא שלי. גם אני לקחתי ממישהו אחר, ו'אין השואל רשאי להשאיל'...

• הוסף לסימניות
יש קוד שמסתובב כאן בינינו שנקי כפיים שלח לנו, אבל בגלל שזה קוד מוכר לרבים, זה עפ"י רוב כבר עבר את 25 הגיגה, ולכן לא תמיד אפשר להוריד.
אני הולך לחפש...

• הוסף לסימניות
מצאתי:
קרדיט: נקי כפיים

Login: 1326534
Password: 807426432

• הוסף לסימניות
הקוד באמת עבר את גבול ההורדה
תודה בכל אופן על הרצון.

אם מישהו ירצה לשולח לי בפרטי קוד אחר אשמח מאד.

• הוסף לסימניות
ונתנו, באמת הקוד עבר את הגבול.

אבל איך חוזרים בחזרה לfree????

• הוסף לסימניות
Esc?
נראה לי שאפשר מיד משם לחזור, אבל אני לא מתמצא בזה.
אולי אח"כ אנסה לראות מה הבעי' בדיוק.

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
אמנם לא פרימיום, אבל נסה את זה

מעתיקים את כל רשימת הקבצים והוא כבר עושה את העבודה

קבצים מצורפים

• rapget140.zip
    KB 204 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
rapget היא תוכנה קטנה שיודעת להוריד מרפידשייד, מדביקים אליה את הלינקים לקבצים שאותם רוצים להוריד, והיא מורידה אחד אחד בסבלנות, כשהיא ממתינה בין קובץ לקובץ. . כמובן שהיא לא מתאימה למי שרוצה את הקובץ "כאן ועכשיו" אבל מי שיש לו סבלנות יכול להשתמש בה. היא חוסכת את הצורך לשבת מול המחשב ולחכות שהזמן יעבור...

• הוסף לסימניות
הדס, כל הכבוד,
תוכנה ממש מעולה.
יש מצב לתפריטים בעברית, כי אני רואה שמצורף שם קובץ Hebrew

• הוסף לסימניות
התפריטים בעברית שם לא משהו. אבל התוכנה עושה רושם טוב...

• הוסף לסימניות
אני כבר כמה פעמים מנסה להוריד עם התוכנה מחכה כמה שעות ו..... לא יורד כלום
בסטטוס הדקות זזות ו.. נדא!
יש למישהו פתרונים?...

• הוסף לסימניות
מעינות 21 (זה הגיל?)
אני עשיתי העתק מהלינקים פה והדבק בתוכנה, ואז הפעל,
כך גם את עשית, או שיש דרך אחרת???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה