דרוש מידע יש ביטוח תלמידים ליישור שיניים לילד שנפצע במקום הלימודים?

• הוסף לסימניות
בעקבות עקירה של השיניים החלביות כתוצאה מהפציעה, צריך יישור שיניים.
בטופס של הביטוח תלמידים זה נראה שאין ביטוח על שיניים.
אם אני מבין נכון מאז הרפורמה בבריאות השיניים האחריות על השיניים עברה לקופות החולים.
העניין הוא שהרפורמה לא כוללת יישור שיניים.
יש למישהו מידע?
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש ביטוח
אני מכיר כמה שנפצעו בשיניים וקיבלו הכל מהביטוח
הם קיבלו אפילו ציפוי חרסינה שזה יותר ליופי

• הוסף לסימניות
ברור שיש ביטוח שיניים.
הבת שלי קיבלה לפני כמה שנים מכה בשן (לא בזמן השהיה בבית הספר, ביטוח תלמידים מכסה את הילדים עד גיל 18 24/7, חשוב לדעת ) והיא טופלה במרפאת שיניים שבהסדר עם הביטוח.
מס' הטלפון של ביטוח תלמידים 1800443344.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בפוליסה העדכנית של ביטוח תלמידים מופיע כך
1740479427065.png

יצויין כי כאשר נגרם נזק חמור לשיניים יתכן שניתן לתבוע את הפוליסה בגלל הנזק עצמו ללא קשר לטיפול הרפואי

• הוסף לסימניות
הבן שלי שבר שן קידמית במוסד לימודים ונזקק לאחר מכן גם לטיפול שורש בעקבות הפציעה.
האם אוכל לתבוע את הביטוח אפילו שמטופל בקופת חולים?
איך עושים את זה?
@קל זכות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבן שלי שבר שן קידמית במוסד לימודים ונזקק לאחר מכן גם לטיפול שורש בעקבות הפציעה.
האם אוכל לתבוע את הביטוח אפילו שמטופל בקופת חולים?
איך עושים את זה?
@קל זכות
אם הנזק הוא רק לשן אחת לא נראה לי שיש מה לתבוע את הביטוח תלמידים
אם יש בנוסף גם צלקות או עוד נזקים יש יותר מקום לבדוק

• הוסף לסימניות
אם הנזק הוא רק לשן אחת לא נראה לי שיש מה לתבוע את הביטוח תלמידים
אם יש בנוסף גם צלקות או עוד נזקים יש יותר מקום לבדוק
אין עוד נזקים
אבל שבר בשן קידמית לכאורה זה נזק לכל החיים כי הילד בן 14

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברור שיש ביטוח שיניים.
הבת שלי קיבלה לפני כמה שנים מכה בשן (לא בזמן השהיה בבית הספר, ביטוח תלמידים מכסה את הילדים עד גיל 18 24/7, חשוב לדעת ) והיא טופלה במרפאת שיניים שבהסדר עם הביטוח.
מס' הטלפון של ביטוח תלמידים 1800443344.
בהצלחה.
יכול להיות שהסיפור שלך היה לפני כמה שנים טובות?
כי נראה לי שזה השתנה, וגם הטלפון הנ"ל לא פעיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה