מידע שימושי יש ביצים טריות בב״ב ~~~ קנינו עכשיו :)

• פותח הנושא 102
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה ממש לא עסק לציניים.
מי שלא מקפיד על חותמת או על כשרות בפסח כנראה שהוא לא מבין כמה זה רציני וחשוב.

ממליצה לכן לבדוק מקרוב (ודווקא לא אצל בעלי הביצים)

• הוסף לסימניות
שמעתי שהיום הרבה ביצים מגיעים לא חותמת
אמרו לי שתמיד המשווק מביא עם חותמת וכרגע יש מחסור בכח אדם ולכן זה ללא חותמת
אבל בעצם אין בעיה עם זה
מה דעתכם? כדאי לסמוך?
מהמועצה לענף הלול אמרו לי שאין כזאת חיה ביצה בלי חותמת,
ואם יש בשוק ללא חותמת זה ממקום בלתי ידוע ורוב הסיכויים
שזה מוברח מכפרים ערביים,
לגבי התרוץ שיש מחסור בכח אדם זה בדיחה
כי כשיש מחסור בביצים יש הרבה זמן... (הוא הוסיף ואמר שסלמונלה לא פחות מסוכן מקורונה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המועצה לענף הלול

תיאור
המועצה לענף הלול היא מועצה סטטוטורית, אחת ממועצות הייצור והשיווק הפועלות במסגרת משרד החקלאות, וממונה על הסדרת תחום משק העופות בישראל. ויקיפדיה

• הוסף לסימניות
שלום!
משהו יודע אם יש אפשרות של משלוחים של ביצים בבני ברק???
דחוףףףףףף בשביל אנשים מבוגרים שלא יכולים לצאת לקנות....
תודה רבה!!!!!!

• הוסף לסימניות
בפסח כל דבר צריך הכשר לא?
לא!!!!!
נטייה להגזים ולהחמיר זה קטע ליטאי מובהק... כביכול אם לא סבלת- זה לא מרגיש שעשית מצווה...

• הוסף לסימניות
הרגע דברתי עם גליקסמן ביצים

נגמר לנו המלאי
אולי בתחילת שבוע הבא.

• הוסף לסימניות
בערים אחרות רג/תא
יש ביצים ?

• הוסף לסימניות
קיבלתי עשרות פניות :)

היום יתחדש המלאי של הביצים שפרסמתי בתחילת האשכול
הרבה שאלו אותי אם אני לא מפחדת וכו...

כותבת כאן באופן ברור
הוא קרוב משפחה שלי שאני מכירה וסומכת
הביצים מגיעות ממשק בצפון ליד מירון

אני פרסמתי לטובת הכלל,
מתאים לך - שמחתי לעזור
לא מתאים - תקנה/י במקום אחר

• הוסף לסימניות
איפה משיגים ברמות או בבית שמש??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

רציתי לשאול יש מיקרופון כפול לקלרינט מחברת AMT (מצורף קישור למיקרופון:https://appliedmicrophone.com/product/ws-clarinet-oboe-microphone/?utm_source=chatgpt.com) שרוב הנגנים משתמשים בו (כולל אברהם בלטי, נחמן צוקר,חיליק פראנק ועוד.....) וזה בגדול טוב, אבל שמעתי שיש עכשיו חברה חדשה "EVNO" שמייצרים גם כן מיקרופון כפול לקלרינט (מצורף קישור למיקרופון:https://appliedmicrophone.com/product/ws-clarinet-oboe-microphone/?utm_source=chatgpt.com) שלפי מה שהבנתי הבעלים שלו היה עובד בAMT במשך 20 שנה ואז הוא יצא מAMT (יש שאומרים בגלל הרבה טענות על איכות המוצרים והשירות שלהם) ופתח חברה אחרת עם הרבה שיפורים למוצרים (כי הרי ידע איך בנוי שם המוצרים כי עבד שם!!!) ככה על כל פנים הוא טוען!!! אז פה אני רוצה לברר מי שיש לו מידע על איזה מיקרופון יותר טוב, של איזה חברה, אם יכול לפנות ולתת כמה דקות לצרת רבים הזה, בתודה!!!!!
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה