דרוש מידע יש ביקוש לשחקניות חרדיות?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
התחלתי השנה ללמוד בימוי ומשחק.
השאלה שלי אם זה הגיוני לעבוד בתור שחקנית, יש ביקוש?
אפשר להרוויח מזה משהו או שזה הגיוני רק עם שילוב של עבודה נוספת?
אשמח למידע מכל הבקיאים בנושא.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תלוי במה.
בתחום הבמה- כשאת נכנסת חזק, יש כמשחק תיאתרלי, ובימתי, הופעות גדולות/ יחיד/ תיאטרון פלייבק
בסרטים הגדולים- לא תמצאי שחקניות חרדיות כמעט (רמת משחק, אפנה, כיסוי ראש ועוד...)
בתכניות שונות, סרטים קטנים יותר (תכניות לנשים, ולסמינרים וכו') אפשר ויש!
אני חושבת שעל הבמה בעיקר תמצאי את השחקניות החרדיות, ומול מצלמה בתכניות ובאירועי עיתונים.
ריווחי- לא הכי בהתחשב בזה שזו עבודה שמגיעה פעם ב..... ורק אחרי שאת מקצוענית.
כנראה שצריך עוד עבודה בזה.
מקווה שעזרתי ובהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
אם את חולמת להיות בהפקות הגדולות -
אין שם חרדיות! ותמיד יש שם גברים בתור סאונדמנים, צלמים או יועצי אופנה.
ההפקות הגדולות שראיתי שיש שם כן חרדיות זה של טלי אברהמי -
ברובם חרדיות חבדניקיות, אצל דורית ארליך גם כן יש שחקניות חרדיות ליטאיות (יכול להיות שיש שם גם וגם)
ואצל פנינה פקשר.
כל זה אם את בקטע של סרטים.
בבמה יש לך הרבה יותר מרחב מחיה בקטע הזה:
את יכולה להפיק הופעת יחיד,
את יכולה להשתלב בהפקות דוגמת מירי ברנשטיין
ובקיצור, יש יותר שוק בתחום הזה לחרדיות.
אם למדתי משחק, ואני טובה בזה ...איך אני יכולה "לשווק"את עצמי?
בקדם הרבה פעמים מחפשים ניצבות או רקדניות או דברים בסגנון הזה,
מתחילים בתור ניצבת ואז אם את טובה באמת את יכולה להשתלב יותר.

אופס...........
פתאום ראיתי שפותחת האשכול פתחה אותו לפני שנתיים :( :)
אבל אם כבר כתבתי............ ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה