עזרה יש במקלחת לחות גבוהה מאד שמתקלחים, מה יוכל לעזור?

• הוסף לסימניות
יש שם דלת נפתחת למרפסת שירות, וזה לא עוזר במיוחד
קולט לחות יוכל לעזור?
או שלא כדאי כי הוא מחזיר אוויר חם
או שעדיף וונטה?

• הוסף לסימניות
אם יש דלת זה לא מובן למה יש לחות
המפוחים שבקישור לא יעזרו לך הם ממש קטנים

הדלת פתוחה בזמן השמוש במקלחת?
ואולי אתם מתקלחים בקייץ ב - 40 מעלות?
בקייץ לא צריך להיות לחות בחדר עם דלת

• הוסף לסימניות
כשתקלחים זה לא מפריע
אבל כשמקלחים את הילדים זה נורא
זה להרגיש בתוך סאונה
אז את מחפשת פתרון מאוד מיידי וקצר טווח.
קולט לחות מיועד לטווח ארוך. לא רלוונטי.
וונטה תצטרכי מאוד מאוד חזקה כדי להשפיע ככה תוך כדי מקלחת.
אם דלת פתוחה לא עוזרת אז מה שאת צריכה זה מזגן.

• הוסף לסימניות
יש שם דלת נפתחת למרפסת שירות, וזה לא עוזר במיוחד
קולט לחות יוכל לעזור?
או שלא כדאי כי הוא מחזיר אוויר חם
או שעדיף וונטה?
מניסיון אישי עם חדר אמבטיה שהיה בו חלון וסגרו אותו(בבניה של השכנים),התקנו שם וונטה והיתה לחות מטורפת, הקירות פשוט נטפו מים, המגבות נשארו רטובות עד למחרת וכו... פשוט היה סיוט
עד שאמרו לי ששום דבר לא יעזור רק מפוח אז שמנו מפוח, ואין זכר ללחות באמטיה כל דבר רטוב שנשאר שם מתייבש מיד, אין על הדבר הזה ורק זה.

• הוסף לסימניות
ולהשאיר דלת האמבטיה פתוחה כל הלילה

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי עם חדר אמבטיה שהיה בו חלון וסגרו אותו(בבניה של השכנים),התקנו שם וונטה והיתה לחות מטורפת, הקירות פשוט נטפו מים, המגבות נשארו רטובות עד למחרת וכו... פשוט היה סיוט
עד שאמרו לי ששום דבר לא יעזור רק מפוח אז שמנו מפוח, ואין זכר ללחות באמטיה כל דבר רטוב שנשאר שם מתייבש מיד, אין על הדבר הזה ורק זה.
מה זה מפוח? יש לך קישור?
אנחנו בדיוק באותו מצב

• הוסף לסימניות
מפוח זה דבר שונה לגמרי מוונטה?
ומה התפקיד של מסיר לחות/קולט לחות?

• הוסף לסימניות
אם שמים וונטה או מפוח חשוב לדעת להשאיר פתח בקצה השני של החדר לכניסת אוויר (חוץ מהדלת כי היא נסגרת)

• הוסף לסימניות
הכוונה זה לזה?

• הוסף לסימניות
ככה זה נראה, אבל אני קניתי את החברה שנקראת הכי טובה, (התייעצתי בזמנו) בחנות בירושלים וממש לא בעלי אקספרס, אין לי מושג על הטיב של המוצר בעלי.
אני קניתי ב"מחסני מיזוג" בירושלים מה שהם המליצו לי שמתאים לגודל של החדר ואני מאד מרוצה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה