דרוש מידע יש בעיה לקנות עדשות במכירה ביתית??

• הוסף לסימניות
המחיר זול משמעותית. והמכירה הרבה יותר קרובה לבית.
האם זה מומלץ?? פעם קראתי שלא כדאי. אבל אני לא זוכרת האם המידע היה ממומן או לא. כך שלא יודעת האם להסתמך עליו.

• הוסף לסימניות
המחיר זול משמעותית. והמכירה הרבה יותר קרובה לבית.
האם זה מומלץ?? פעם קראתי שלא כדאי. אבל אני לא זוכרת האם המידע היה ממומן או לא. כך שלא יודעת האם להסתמך עליו.
אני קונה קבוע בגמ"ח
ולא רואה שום בעיה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אין שום בעיה לקנות במכירות ביתיות.
אפילו רצוי. חנויות אופטיקה מגזימות ללא הגיון.
כמובן שצריך מידה מדוייקת ויש כאלה שיש להם אפשרות לבדוק במקום.
נקודה נוספת- אם יש צילנדר גבוה או יובש בעניים וכו' כלומר תופעות לא רגילות זה יכול להיות שיקול להשקעה בכל זאת מדובר בעניים...
חברה מומלצת מאוד! אופטי פרי ממש נח בעניים מנסיון של בדיקת חברות שונות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת מחיר מוזל ומצוין, רק במקרה שצריך התאמה לעין או בדיקת עיניים או התאמה לסוג העדשה צריך אופטיקה.
בכל מקרה אופטיקה ליבוב בבני ברק מקצוענים וזולים!
אני הייתי קונה שנים במכירות עד שהייתי צריכה בדיקה והלכתי ליבוב , ומאז לא עוזבת אותם כי גם המחירים מצוינים וגם מקצועניים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה