יש בערך 9854689765 סוגים של

• הוסף לסימניות
מכונות כביסה.

איך אני בוחרת אחת?

טובה. איכותית. מנקה.
בלי 900000 פונקציות.
לא אכפת לי יקרה. אבל שתיהיה איכותית.
ולא כזו שכל מכונה לוקחת שעתיים וחצי או אופציה קצרה ב15 דקות.

miele (מילה) לא אופציה מבחינתי.

• הוסף לסימניות
אני בוחרת מוצרי חשמל לפי האיכות
לי יש קונסטרוקטה והיא מעולה!

• הוסף לסימניות
בוש 7 ק"ג.
ב"ה מעולה. שתמשיך הלאה!

• הוסף לסימניות
יש לי סמסונג 6 ק"ג הכל בעברית
מאד מאד מרוצה
אם את רוצה דגם אני אתן לך

• הוסף לסימניות
הבוש חצי אלקטרוני
זה הלהיט / סטנדרט כרגע

• הוסף לסימניות
מה זה מבינה אותך..
הרגע קניתי מכונת כביסה, אחרי ברורים של כמה חודשים (!) הישנה קרסה ונאלצתי להחליט..
אז ככה-
קודם כל, אין מכונות טובות היום. הדגש הוא על היום כך שכל מי שאומר לך יש לי מכונה דגם#^* כבר 15, 10, 5 שנים, ואני מרוצה עד הגג- לא רלוונטי. גם מה שיוצר לפני 5 שנים, ואפילו שנה, כבר לא מיצרים.

אצל כל מי שבררתי, והיו הרבה.. אמרו לי שמה שחשוב היום זה 2 דברים עיקריים:

א' מי נותן את השרות בארץ, החברה עצמה שזה עדיף, או חברה חיצונית- שזה לא טוב.

ב' כמה שנים אחריות החברה נותנת, ויש חברות שנותנות אפשרות להאריך את האחריות לעד 5 שנים שזה מאד מומלץ, כי המכונות היום מגיעות עם כרטיס שיכול ללכת אחרי 10 שנים אבל גם אחרי 10 דקות. הוא לא צפוי. הלך הכרטיס- 1000 ש"ח לפחות. (אם אין אחריות)

כששאלתי, מה זה משנה כמה אחריות ומי נותן שרות? המכונה הקודמת שלי לא ראתה טכנאי 13 שנה? כזו מכונה אני רוצה, ולא אכפת לי כמה תעלה, אמרו לי, גברת, אין היום דברים כאלו!
(אפילו מילה היום לא מומלצת בכלל. האיכות ירדה מאד, המחיר היקר נשאר, מחיר החלקים בשמיים, והשרות- גרוע.)

מראש תתכונני נפשית שהמכונה היא ל5 שנים. אם תחזיק יותר- מה טוב.

בגדול החברות השולטות והמומלצות זה בוש-קונטרוקסטה-סימנס, שזה נקרא שמיוצרות באותו מפעל אבל בוש ממותגת כאיכותית יותר שמעתי שלקונטרוקסטה יש בעיה עם הדלת שנשברת מהר.

בענין דגמים- מומלץ דוקא 7 ק"ג ולא 8 כי ב8 המנוע לא עומד בעומס על התוף.
וגם בתוך הדגמים של 7 יש המון אפשרויות. תגדירי מה חשוב לך, מה הרגלי הכביסות שלך ועל מה את לא מוכנה לוותר.
תשאלי אם יש במכונה מגוון תוכניות עם אפשרויות משחק בטמפרטורות ובאורך כביסה. אם קיימת אפשרות טרום כביסה (תתפלאי לשמוע שיש דגמים חדישים שאין בהם)
יש דגמים חדישים מאד עם לוח בקרה מופעל ע"י טאצ', תשקלי אם זה מומלץ, טאצ' זה דבר רגיש ועדין ומן הסתם מועד לתקלות.

וואו איזו מגילה יצאה לי...
העיקר מה שתחליטי- תצליחי, ואם יש לך עוד שאלות, בשמחה.

• הוסף לסימניות
העצה הכי טובה להתקשר לטכנאי מוסמך ומקצועי ולבקש המלצה על מכונה טוהבה שמתאימה לצרכים שלכם.

• הוסף לסימניות
כנ''ל זה הבעיה
הטכנאים יודעים על מכונות של לפני 5 שנים (מניסיון)
היום אין כבר להשיג את הדגמים האלה
וכל החומרים השתנו
מנקודת מבט שלי
ללכת לכיוון של מה שיותר אנלוגי מחברה טובה

• הוסף לסימניות
למה לא מילה??

• הוסף לסימניות
הסיכום של פקאן מדויק להפליא (לאחר הברורים המקיפים שעשינו גם אנו לאחרונה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;2471396:
מה זה מבינה אותך..
הרגע קניתי מכונת כביסה, אחרי ברורים של כמה חודשים (!) הישנה קרסה ונאלצתי להחליט..
אז ככה-
קודם כל, אין מכונות טובות היום. הדגש הוא על היום כך שכל מי שאומר לך יש לי מכונה דגם#^* כבר 15, 10, 5 שנים, ואני מרוצה עד הגג- לא רלוונטי. גם מה שיוצר לפני 5 שנים, ואפילו שנה, כבר לא מיצרים.

אצל כל מי שבררתי, והיו הרבה.. אמרו לי שמה שחשוב היום זה 2 דברים עיקריים:

א' מי נותן את השרות בארץ, החברה עצמה שזה עדיף, או חברה חיצונית- שזה לא טוב.

ב' כמה שנים אחריות החברה נותנת, ויש חברות שנותנות אפשרות להאריך את האחריות לעד 5 שנים שזה מאד מומלץ, כי המכונות היום מגיעות עם כרטיס שיכול ללכת אחרי 10 שנים אבל גם אחרי 10 דקות. הוא לא צפוי. הלך הכרטיס- 1000 ש"ח לפחות. (אם אין אחריות)

כששאלתי, מה זה משנה כמה אחריות ומי נותן שרות? המכונה הקודמת שלי לא ראתה טכנאי 13 שנה? כזו מכונה אני רוצה, ולא אכפת לי כמה תעלה, אמרו לי, גברת, אין היום דברים כאלו!
(אפילו מילה היום לא מומלצת בכלל. האיכות ירדה מאד, המחיר היקר נשאר, מחיר החלקים בשמיים, והשרות- גרוע.)

מראש תתכונני נפשית שהמכונה היא ל5 שנים. אם תחזיק יותר- מה טוב.

בגדול החברות השולטות והמומלצות זה בוש-קונטרוקסטה-סימנס, שזה נקרא שמיוצרות באותו מפעל אבל בוש ממותגת כאיכותית יותר שמעתי שלקונטרוקסטה יש בעיה עם הדלת שנשברת מהר.

וגם בתוך הדגמים של 7 יש המון אפשרויות. תגדירי מה חשוב לך, מה הרגלי הכביסות שלך ועל מה את לא מוכנה לוותר.
תשאלי אם יש במכונה מגוון תוכניות עם אפשרויות משחק בטמפרטורות ובאורך כביסה. אם קיימת אפשרות טרום כביסה (תתפלאי לשמוע שיש דגמים חדישים שאין בהם)
יש דגמים חדישים מאד עם לוח בקרה מופעל ע"י טאצ', תשקלי אם זה מומלץ, טאצ' זה דבר רגיש ועדין ומן הסתם מועד לתקלות.

וואו איזו מגילה יצאה לי...
העיקר מה שתחליטי- תצליחי, ואם יש לך עוד שאלות, בשמחה.

תודה רבה רבה שהשקעת מזמניך עבורי. תבורכי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא של חני;2473038:
למה לא מילה??

מצטטת את פקאן: "אפילו מילה היום לא מומלצת בכלל. האיכות ירדה מאד, המחיר היקר נשאר, מחיר החלקים בשמיים, והשרות- גרוע."

ומוסיפה: יש לי 2 במשפחה שיש להן Miele,
הכביסה שלי בהחלט נקיה יותר משלהן, ואחד הפרמטרים של Miele זה הניקיון הבוהק לכביסה לבנה..... הן לא מרוצות. ואני לא מתלהבת.

• הוסף לסימניות
קנינו בשבוע האחרון מוכנת כביסה
עשינו הרבה בירורים אצל בעלי חנויות שמבינים מאוד !
מה שיצא לנו זה מכונת כביסה בוש דגם 20050 כך זה נקרא
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שנה קונסטרוקטה הכי פשוטה שיש (לא דיגיטלי)
עלתה יחסית זול (סביבות 2200 ש"ח).
הכביסה יוצאת נקיה מאוד. ואני ממש מרוצה.
החסרון שלה זה שאין כמה פונקציות שבבוש כן היה לי. (למשל טרום כביסה, בתוכניות מסויימות זה מופעל אוטומט)
יש עוד נקודה שבדיגיטלי יש צג שמראה את הזמן הנותר למכונה ולי אין.
תבדקי מה הצרכים שלך לפני שאת מזמינה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;2471396:

ממליצה לך לברר היכן מיוצרת המכונה.
ה-7 קילו מיוצרת בטורקיה
ואילו ה-8 מיוצרת בגרמניה.
לי יש את ה-8 ומרוצה בהחלט!

• הוסף לסימניות
אני קניתי לאחר בירורים מקיפים,
אצל אנשים שיש להם בוש/ קונסטרוקטה וכדו'.
אלקטרולוקס.
מצויינת מכל הבחינות!!
לוידת מה המספר דגם.
הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה