דרוש מידע יש בקהל מישהו שמבין מנסיון בחוקי ביטוח לאומי לעניין משק בית? כבר ממש נואשת!!!

• הוסף לסימניות
מנסה לרשום את בעלי כעוסק בניקוי חדר מדרגות, הוא עושה זאת פעם בחודש בבנין שלנו ומשולם לו 60 ש"ח לפעם.
ביטוח לאומי אמר לועד הבית שהוא דוחה את בקשתו של בעלי.
מה עושים???
נמאס לי כבר , אנחנו מטורטרים מזה כבר.. וכעת יש לו חוב בגלל שהגדרתי אותו כעובד.
בבקשה את עזרתכם, לא מוצאת מידע מדויק רשת וגם במענה הטלפוני כל אחד אומר לי משו אחר...

• הוסף לסימניות
מנסה לרשום את בעלי כעוסק בניקוי חדר מדרגות, הוא עושה זאת פעם בחודש בבנין שלנו ומשולם לו 60 ש"ח לפעם.
מה עושים???
בבקשה את עזרתכם, לא מוצאת מידע מדויק רשת וגם במענה הטלפוני כל אחד אומר לי משו אחר...
מה העניין להירשם על כזה סכום?
רוצה תלוש?

• הוסף לסימניות
כן
על סכום מינימלי וגם ככה הוא מנקה את הבנין ומקבל כסף אז שביטוח לאומי ירד משמעותית, הוא אברך.

• הוסף לסימניות
זה העניין!
זה ועד בית והוא לא מוציא תלושים אלא רק מדווח דני בפנקס מיוחד.
ולכן לא ברור למה הם דחו את המעסיק
מישו יודע??
כנראה חשדו שזה פיקטיבי,
תנסו שוב לפנות לבט"ל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אבל זה לא!!
באצת הוא עובד בבנין שלנו.
איך מוכיחים להם?
הרי המעסיק (ועד הבית) ניסה לפתוח בקשה והוא נדחה.

• הוסף לסימניות
כשרוצים להרשם רטרו צריך להוכיח לביטוח לאומי שאכן התקימו יחסי עובד מעביד והוא באמת עבד לפי הדיווח,
זה קצת יותר מסובך להוכיח אבל אפשר לצרף אסמכתאות וכל דבר שמוכיח שאכן זה התקים וכך לנסות לדרוש פתיחה רטרו.
לענין העתיד- קל יותר לפתוח מעכשיו ובזה בדרך כלל אין בעיה.

• הוסף לסימניות
מה עושים???
זה מוזר
הם רשמו סיבה לדחית הבקשה אולי
כי אני גם רשום אצל חבר במשק בית
וזה עובד מצוין כבר חצי שנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה