Yerushalmit
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מחפשת מי שמתמצא בזה או קונה - תודה
אני לא מתמצה אבל ראיתי אתמול חנות שמוכרת...תקליטיםמחפשת מי שמתמצא בזה או קונה - תודה
האוזן השלישית בתאאיפה?
אני מחפש סיפורים לילדים בקלטות אם יש לכםמחפשת מי שמתמצא בזה או קונה - תודה
איפה?אני לא מתמצה אבל ראיתי אתמול חנות שמוכרת...תקליטים
כנראה שלא..בדיוק אתמול עשינו סדר במחסן ישן ומוזנח ומצאנו עשרות קלטות
הם עומדים בכניסה לזריקה
לא יודעת מה יש שם בדיוק ולא בטוח שיש לי סבלנות לעבור ולבדוק
אני במודיעין עילית(חינם)
חחלא, אני לקחתי את זה , סליחה
אני ממש אשמח!!!אני אבדוק בלי נדר
בדקתם?אני אבדוק בלי נדר
כן...אהה אוקיי
דרך אגב יש לך הופעות בוידאו של פרחי מיאמי מהשנה שנתיים האחרונות?
וגם ראיונות של ילדים?
אני צריכה לבקש אישור ממי שצילם...אני מאד אוהבת פרחי מיאמי
יש לי את כל ההופעות שלהם מהאתר שלהם
אבל אין שם את החדשים
אני אשמח אם תוכלי להעלות ולשלוח..
תודה רבה!
לבינתיים קיבלתי אישור משניים, אחת גרה בחו"ל...אני מאד אוהבת פרחי מיאמי
יש לי את כל ההופעות שלהם מהאתר שלהם
אבל אין שם את החדשים
אני אשמח אם תוכלי להעלות ולשלוח..
תודה רבה!
זרקנו כל מה שלא רצינו סליחהבדקתם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים