מותאם לציבור חילוני- המטבח משמש כפינת קפה במשך השבוע והשאר בסוף שבוענכתב ע"י pinati;1687139:תגידי לה שאמרתי שחבל שבבית כ"כ גדול יהיה מטבח כ"כ קטן.
אופס.. כתבתי בלשון עתיד הייתי בטוחה שזו הדמיה! צילום מושלם!!!
צנועה את...נכתב ע"י חני ראובני;1687182:מדהים!
אני רוצה אולם כזה לסטודיו...
סלון מספיק לי קטן יותר...
נכתב ע"י יצירתית;1687241:לגבי החשיפה הבהירה - עץלא ון תמונות אדריכלות- אני אוהבת את התמונות הבהירות יותרלמרות שיש שחולקים עלי, ואם גם האדריכלית אהבה אז זה בסדר מבחינתי.
לגבי השעות- אני יודעת שהשעה היתה קשה אך לא התאפשר לי לבדוק קודם ובטח לא להזיז את הצילומים כי זה תיאומים מאד קשים עם הלקוחה ובעלי הבית (ביום חופשי, אחרי המנקה, שהילדים לא בבית וכו וכו)
על מה הייתה ממליץ להתפקס? ועם איזה צמצם?
נכתב ע"י msphoto;1687447:צילום אדריכלות הוא עולם שלם, מורכב ומדוייק מאוד.
שאפו על האומץ, והתוצאות טובות ממה שהייתי משער
הקומפוזיציות טובות בעיני (וזה אומר שעברת מכשול לא קטן בצילום מהסוג הזה, איזה עדשות?)
האור - יכול להיות יותר טוב, בעניין הזה כדאי להקשיב לתמיר.. (ולא ללקוחה! לאאאא)
נכתב ע"י tamiro;1687495:התפקיד שלך הוא להסביר ולהביא את הלקוח למקום בו הוא מבין מה עדיף.
אני לא אוהב את ה"חוקים" לגבי הצילומים מהסוג הזה.
יש מקומות שיהיה לך קל יותר לצלם כשהשמש במרכז השמיים והיא לא מפריעה לך,כי היא לא נכנסת פנימה.
צמצמים... בדרך כלל כדי לעבוד על צמצם אופטימלי 8 לדוגמה גם כאן... אני משנה בהתאם לתוצאה שאני מבקש לקבל.
חצובה ושלט זה משהו שאני מקפיד עליו בכל צילום ותפעילי את הגריד במצלמה.
"הלקוחה אוהבת בהיר" זה סבבה... הבעיה כאן היא לא רק שזה בהיר
נכתב ע"י יצירתית;1687501:תודה!
היה שווה להעלות לפה דווקא רק בשביל לקבל תגובה בסוף...
חצובה ברור, גריד גם יש, היה פה צמצם 8, חשבתי אולי מומלץ ללכת על ממש גבוה לכן שאלתי
למה שלט? המהירויות לא היו ממש נמוכות, בטח לא פחות מ60
נכתב ע"י tamiro;1687592:ג. יציבות, לחיצה על המצלמה תמיד מזיזה קצת את המצלמה, השלט בא למנוע את זה.
נכתב ע"י rosmarin;1687680:אני, בעצתך מצלמת עם טיימר כדי לפתור את הבעיה![]()
נכתב ע"י tamiro;1687682:אני המלצתי על טיימר????
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים