• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

יש!!! גם לי יש מצ'ינג סוף סוף... (ותודה לדוד שהתראיין, אם תמיד תהיתם איך נראה דוד אמיתי ..)

• הוסף לסימניות
מאצ'ינג!!
סוף סוף גם לי יש מאצ'ינג, שאיתו אני יכול לנפנף לכל המתרימים שפונים אליי...
הפעם המצ'ינג אמיתי, אם כי אין בנמצא גביר מסתורי. רק קמפיין. הפעם עבור בית הכנסת של דודי היקר, ר' נחמן גלנט, איש צפת.
בית הכנסת קיים להערכתי 20 שנה, ועכשיו הגיעה העת להקים מעליו עוד קומה. אחרי אינספור חלומות. ללא ציניות. אמיתי.

כאן תוכלו לראות סרטון, ובו ייחשף דודי במלוא הדרו, ושאר פארי תושביה של צפת.

מילה ממני: בית הכנסת - פאר הנצח - הינו באמת מקום נהדר. כל האנשים הפשוטים בצפת שאין להם גב חזק וקהילה מאורגנת - מגיעים לשם. והכסף שלכם לא יילך לאיבוד, ולא ייעלם, וכל שקלון ממנו ינוצל כראוי.
אז אל תתביישו לשים שם את השקלים שלכם, תרגישו בנוח לומר שנתן שלח - אפילו שאין לי קבוצה שם...
https://www.charidy.com/peer

• הוסף לסימניות
מאצ'ינג!!
סוף סוף גם לי יש מאצ'ינג, שאיתו אני יכול לנפנף לכל המתרימים שפונים אליי...
הפעם המצ'ינג אמיתי, אם כי אין בנמצא גביר מסתורי. רק קמפיין. הפעם עבור בית הכנסת של דודי היקר, ר' נחמן גלנט, איש צפת.
בית הכנסת קיים להערכתי 20 שנה, ועכשיו הגיעה העת להקים מעליו עוד קומה. אחרי אינספור חלומות. ללא ציניות. אמיתי.

כאן תוכלו לראות סרטון, ובו ייחשף דודי במלוא הדרו, ושאר פארי תושביה של צפת.

מילה ממני: בית הכנסת - פאר הנצח - הינו באמת מקום נהדר. כל האנשים הפשוטים בצפת שאין להם גב חזק וקהילה מאורגנת - מגיעים לשם. והכסף שלכם לא יילך לאיבוד, ולא ייעלם, וכל שקלון ממנו ינוצל כראוי.
אז אל תתביישו לשים שם את השקלים שלכם, תרגישו בנוח לומר שנתן שלח - אפילו שאין לי קבוצה שם...
https://www.charidy.com/peer
גלנט, ברסלב, צפת, מענין כנראה משפוחה איתנו, בכל אופן תרמתי כבר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גלנט, ברסלב, צפת, מענין כנראה משפוחה איתנו, בכל אופן תרמתי כבר
תיבת המייל שלי כבר ראתה הרבה תגליות מסעירות (בגובה הדשא..), אם תרצה לדווח מי אתה - מוזמן: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כזה מותק של קמפיין מעולם לא ראיתי.
הפשטות, הכנות, המתיקות, האורגינליות.
מקווה מאוד לתרום
מסכים. אגב, חידה לגולשי פרוג: מי מהאנשים המצולמים בקמפיין הינו דודי - ר' נחמן גלנט איש צפת, ומי מהם הינו ישראל דגן, גדול זמרי הנשמה?

• הוסף לסימניות
...נזכרתי בעוד משהו, אגב הדוד הצפתי.
לפני מס' שנים, הוא השיק בשמחה את המקווה החדש והמפואר של בית הכנסת. בסיור המלכותי שהוא ערך לי (בינינו, מי כבר מגיע לשם מחוץ לצפת?), הוא הרחיב וסיפר עד כמה עמל ויגע וטרח על כל מרצפת שם.
אני זוכר שכשיצאתי מהסיור, הרהרתי לעצמי: מי יודע כמה התרמות עבור מוסדות הולכות למקומות כל כך טובים. מי יודע כמה פעמים מאחורי הקמפיין הגדול, יושב לו אדם אחד, שלוקח כל שקל שניתן כתרומה לבניית בית הכנסת/ מקווה, וחושב אלף פעם איך לנצל את השקל הזה - בצורה מיטבית.

בדיוק היום ראיתי דיון באשכול אחר על ההתרמות ברדיו, היה מזעזע לגלות כמה אחוזי 'שומן' יש בהם.
אז דעו לכם; לא תמיד זה כך. ישנם מגביות שבהם כל שקל נשמר בקפידה, מנוהל היטב, ועושה רק טוב.

ועכשיו הלכתי למצ'נג קצת בשביל הספורט.
@באבא קמא @רוטשילד @ארנון מילצ'ן @ג'יימס ריצ'רדסון @ביל גייטס @ה"ה רכניץ @יאיר לפיד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סכים. אגב, חידה לגולשי פרוג: מי מהאנשים המצולמים בקמפיין הינו דודי - ר' נחמן גלנט איש צפת, ומי מהם הינו ישראל דגן, גדול זמרי הנשמה?
הרב ישראל דגן הוא זה עם הקסקט השחור, ממש לפני סוף סיום הסרטון.

• הוסף לסימניות
@נתן גלנט, דודך הוא הראשון.
יהודי צדיק ומיוחד מאוד מאוד, אהוב לשמים ולבריות (כמוך)

וכן, גם אני תרמתי
ושמחתי בכפליים על הצלחת המגבית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא יודע איפה לשתול.
לפני מס' שבועות העליתי פולמוס בפעקל'ע בעניין המצ'ינג (ככלל), והתגובות של הציבור מרתקות.
למרבה השמחה, רוב מוחלט מהציבור רואה במצינג.. ברכה אמיתית.
וזה מרגש. וזה מדהים.
איזה מבט יפה שיש ליהודים על צדקה.
מי כעמך ישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה