לקול צלילי המנגינה ♪♫
יעל ירושלמי משתמש מקצוען מנוי פרימיום עימוד ספרים צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 2/6/19 הוסף לסימניות #2 ואוו! התאורה והעריכה בכלל...
רותי ינאי. צילום מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 2/6/19 הוסף לסימניות #3 היי כיף לראות אותך פה תמונה פוסטרית התאורה הצבעים העריכה הקסם משהו משהו
א אסתי מלריך - צלמת משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 2/6/19 הוסף לסימניות #4 תמונות משגעת!!! התאורה והעיבוד מושלמים!!!!
G Gilike משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 2/6/19 הוסף לסימניות #5 וווווווווואו!!!!!!!! אחת התמונות היותר טובות!!
שרי ווייס (אסתי ק.) משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 2/6/19 הוסף לסימניות #6 וואו!!! העיבוד שלמות!!! התנוחה, ההבעה!!!! תמונה מטורפת!!!
ס סימי ב. משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 2/6/19 הוסף לסימניות #7 yyy! ישבתי והסתכלתי על זה שעות!! אחת ה-תמונות!
T tzipi.w משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 3/6/19 הוסף לסימניות #8 חוי, איה כייף לראות אותך כאן. התמונה אלופה!!! כמו תמיד.
E ESTI אסתי משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג מוזיקה ונגינה צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 3/6/19 הוסף לסימניות #9 תמונה יפה מאד ועיבוד מצוין!!!!
ק קיצ'ית משתמש מקצוען צילום מקצועי 3/6/19 הוסף לסימניות #11 שלמות זה לא מילה!! חולה על העיבוד הזה!!!!!!!
L LIBBI משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 3/6/19 הוסף לסימניות #12 יווווווווווווווווווווווווו!!! מושלם אין דברים כאלה!!!!!!!! תמונה אלופה, עיבוד מטורף, ופוזה מגניבה!!!!!!! אין לי אין לי מילים.......... שאלה קטנה הרקע של העצים מושתל
יווווווווווווווווווווווווו!!! מושלם אין דברים כאלה!!!!!!!! תמונה אלופה, עיבוד מטורף, ופוזה מגניבה!!!!!!! אין לי אין לי מילים.......... שאלה קטנה הרקע של העצים מושתל
D DasiB משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי • 3/6/19 הוסף לסימניות #15 תמונה מדהימה, התאורה קסומה, והפוזה הורסת הצצתי בתיק עבודות שלך יש לך תמונות מדהימות, והעיבוד שלך מאוד מיוחד!
תמונה מדהימה, התאורה קסומה, והפוזה הורסת הצצתי בתיק עבודות שלך יש לך תמונות מדהימות, והעיבוד שלך מאוד מיוחד!
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 3/6/19 הוסף לסימניות #16 פוסטר!
ת תפארת ה. משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 3/6/19 הוסף לסימניות #17 נראה שמש חורפית נעימה תמונה רכה ומרגיעה
ט טובה גרינפלד משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 3/6/19 הוסף לסימניות #18 וואו תמונה פסטורלית!! אוהבת ממש את העריכה!
Y Yehodit B משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 3/6/19 הוסף לסימניות #19 פסטורליות-זה גם מה שהתמונה העלתה לי! חוי תמונה יפיפיה! התאורה והעריכה סוף
הדודה מלכי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים • 3/6/19 הוסף לסימניות #20 חלום!!! אוף איתך ברוכה השבה