דרוש מידע יש דבר כזה טלגרם כשר?

• הוסף לסימניות
אם ישחסימה זה לא עובד.
זה כמו ואצפ שאפשר לעביר קבצים גדולים ואנשים מנצלים לעביר תכנים לא 'כשרים'
זה הלא כשר. מישהו פעם אמר לי שיש טלגרם כשר.
האם זה נכון? אם כן מה יש בזה ? מה ההבדל בין זה ללא כשר?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם כן

• הוסף לסימניות
אין ולא יכול להיות.
טלגרם זאת מקבילה לווצאפ רק שהתוכן בה מוצפן ברמה כזו שלא יהיה ניתן לעקוב אחר המשתמשים והתוכן המועבר בשם דרך, ולכן יש בטלגרם שימוש מאסיבי בעבריינות ומכירת חומרים אסורים וכו' בלי שום חשש בכל העולם.
עד כה אף חברת סינון לא הצליחה וכנראה יהיה כמעט בלתי אפשרי לפקח על התוכן המועבר או על גודל וכו'.
אם האינטרפול המשטרה 8200 וכו' טרם פיצחו את התוכנה, אין מה לצפות שחברות סינון דתי יפצחו בקרוב.

• הוסף לסימניות
יש בהדרן באישור ועדה.
ללא קבוצות, ערוצים ורובוטים, וללא קבצי וידאו.

• הוסף לסימניות
אין ולא יכול להיות.
טלגרם זאת מקבילה לווצאפ רק שהתוכן בה מוצפן ברמה כזו שלא יהיה ניתן לעקוב אחר המשתמשים והתוכן המועבר בשם דרך, ולכן יש בטלגרם שימוש מאסיבי בעבריינות ומכירת חומרים אסורים וכו' בלי שום חשש בכל העולם.
עד כה אף חברת סינון לא הצליחה וכנראה יהיה כמעט בלתי אפשרי לפקח על התוכן המועבר או על גודל וכו'.
אם האינטרפול המשטרה 8200 וכו' טרם פיצחו את התוכנה, אין מה לצפות שחברות סינון דתי יפצחו בקרוב.

לא מדוייק
האקר ישראלי פרץ עוד בשנת 2015
מצורף קישור לדיווח על זה
קישור

ובהקשר לכשרויות:
יש סינונים
הם לא משהו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשארו היתרונות של צ'אט נוח והעברת קבצים גדולים.
אני אישית משתמש בזה להעברת תוכנות, תיקיות שלמות של פרויקטים פתוחים מהאולפן, וכל קובץ rar או zip כבד.

היתרון הנוסף של טלגרם הוא האפשרות להשתמש בו מהמחשב ומהפון בזמינות ובסנכרון מושלם.

• הוסף לסימניות
נשארו היתרונות של צ'אט נוח והעברת קבצים גדולים.
אני אישית משתמש בזה להעברת תוכנות, תיקיות שלמות של פרויקטים פתוחים מהאולפן, וכל קובץ rar או zip כבד.

היתרון הנוסף של טלגרם הוא האפשרות להשתמש בו מהמחשב ומהפון בזמינות ובסנכרון מושלם.
זה כאילו וואצפ שאני פותח קבוצה רק עם מי שאני רוצה ויכול לשלוח קבצים גדולים? אישרו אתזה בלי בעיות?

• הוסף לסימניות
בלת''ק
יש בהחלט
זה טלגרם בלי רובוטים

• הוסף לסימניות
זה כאילו וואצפ שאני פותח קבוצה רק עם מי שאני רוצה ויכול לשלוח קבצים גדולים? אישרו אתזה בלי בעיות?
כמו ואטסאפ בלי קבוצות. אפשר לשלוח לאנשי הקשר הודעות וקבצים עד גיגה וחצי

• הוסף לסימניות
מה הכוונה רובוטים? מה צריך רובוטים?
זה כמו הואטסאפ עסקי שיש מענה אוטומטי מתוכנת מראש, רק הרבה יותר מתקדם.
לדוגמא יש רובוטים שממירים קבצים לסיומות שונות, נותנים מידע על אוטובוסים, שער יציג ומזג אוויר (הם מחוברים לאפליקציות חיצוניות שנותנות את המידע או השירות), וכן כאמור, משמשים גם לדברים פחות טובים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה