גם מי שאין לו טלגרם אפשר לשלוח לו דברים?כמו ואטסאפ בלי קבוצות. אפשר לשלוח לאנשי הקשר הודעות וקבצים עד גיגה וחצי
בקיצור אני מקבל אפליקצייה בלי אף אחד? כמו למשל וואצפ שמורידים אז הוא מגיע בלי קבוצות ובלי כלום עד שאני מוסיף? או שכן אפשר להתכתב ולראות אנשים שמחוברים?
הפריצה הייתה חלקית מאוד מאוד ומאז ההצפנות השתכללו בהרבה.לא מדוייק
האקר ישראלי פרץ עוד בשנת 2015
מצורף קישור לדיווח על זה
קישור
ובהקשר לכשרויות:
יש סינונים
הם לא משהו...
כמו בווטאספ, ניתן לראות את כל אנשי הקשר שלך שיש להם טלגרם ולהתכתב איתם.בקיצור אני מקבל אפליקצייה בלי אף אחד? כמו למשל וואצפ שמורידים אז הוא מגיע בלי קבוצות ובלי כלום עד שאני מוסיף? או שכן אפשר להתכתב ולראות אנשים שמחוברים?
יש תחליף לנוחות של טלגרם שיש לה גם exe למחשב?הפריצה הייתה חלקית מאוד מאוד ומאז ההצפנות השתכללו בהרבה.
ולגבי הסינונים, הם מוציאים את כל העניין מהטלגרם ולמעט העברת קבצים גדולים מווצאפ אין כל הבדל ביניהם, ולהעברת קבצים גדולים יש פתרונות נוספים.
חקרתי את הנושא היטב לצורכי פרנסה ולצערי אין פתרון ממשי.
לא הבנתי את השאלה או שהסימן שאלה בטעות, אבל כידוע לווצאפ יש גרסת web. אמנם בדפדפן אבל עדיין שימוש ממחשב ולא מסמארטפון/טאבלט.יש תחליף לנוחות של טלגרם שיש לה גם exe למחשב?
בתוך האפליקציה? או שיש עברית בתוך האפליקצייה?יש אפשרות גם לעברית
שאלתי אם אתה מכיר תחליף לנוחות של טלגרם.לא הבנתי את השאלה או שהסימן שאלה בטעות, אבל כידוע לווצאפ יש גרסת web. אמנם בדפדפן אבל עדיין שימוש ממחשב ולא מסמארטפון/טאבלט.
יש מעט יתרונות לטלגרם אבל גם רמות הסינון בו חלשות יותר ולכן בעיניי השכלולים המעטים שגרסה כשרה יכולה לתת לא שוות את הסיכון שבשימוש במוצר מסונן חלקית, מבחינה רוחנית.
וזו רק דעתי!!!
הדרן מביאים את הקובץ הזה? אם כן צריך לבקש מהם?יש קובץ שמתקינים והוא נותן עברית. לא מגיע במקור
אני אשמח עם תשלחי לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>זה קובץ שעובר מיד ליד.
כמעט כל מי שיש לו טלגרם בישראל התקין אותו.
אם רלוונטי ניתן לפנות אלי ואשלח
יש וואצפ ללא צורך בכלל בסמארטפון? גם לא בשביל לפתוח?לא הבנתי את השאלה או שהסימן שאלה בטעות, אבל כידוע לווצאפ יש גרסת web. אמנם בדפדפן אבל עדיין שימוש ממחשב ולא מסמארטפון/טאבלט.
יש מעט יתרונות לטלגרם אבל גם רמות הסינון בו חלשות יותר ולכן בעיניי השכלולים המעטים שגרסה כשרה יכולה לתת לא שוות את הסיכון שבשימוש במוצר מסונן חלקית, מבחינה רוחנית.
וזו רק דעתי!!!
טלגרם זה המקום הכי מלוכלך בתבלמה הכוונה רובוטים? מה צריך רובוטים?
אפשר להתקין במחשב בלוסטאקס- תוכנה שמדמה סביבת אנדרואיד, ולהתקין עליה מהחנות את הואטסאפ.יש וואצפ ללא צורך בכלל בסמארטפון? גם לא בשביל לפתוח?
איזה סינון יש לווצאפ שאין לטלגרם?
דרך אגב ראיתי בעבר (זכור לי שבפורום נטפרי) שלנטפרי יש טלגרם מסונן אבל הם לא מאשרים אותו מסיבות השמורות עימם.
בווצאפ יש אפשרות לסנן ובטלגרם לא, זה בסיס השוני ביניהם.יש וואצפ ללא צורך בכלל בסמארטפון? גם לא בשביל לפתוח?
איזה סינון יש לווצאפ שאין לטלגרם?
דרך אגב ראיתי בעבר (זכור לי שבפורום נטפרי) שלנטפרי יש טלגרם מסונן אבל הם לא מאשרים אותו מסיבות השמורות עימם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים