יש דבר כזה להקים קבוצה בג'ימייל?

• הוסף לסימניות
שלום,
אני צריכה משהו בסגנון של קבוצה שמקבלת את האימיילים כשמישהו משתף משהו..
למשל מישהו שלח איזשהו קובץ וזה מגיע ישר לכל חברי הקבוצה. ואז אם מישהוא מגיב אז כולם יכולים לראות..
יש דבר כזה??? או שאני ממציאה לי דברים :rolleyes:

• הוסף לסימניות
groups.google.com

• הוסף לסימניות
תודה. אתרוג חוסם :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mirik;1413458:
תודה. אתרוג חוסם :(

מבקשים שיפתח אתר ידיודותי ונקי לגמרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1413452:

למה לא לשלוח לכולם - כ"עותק"
כולם מקבלים ויכולים לראות
וכן כל אחד יכול להשיב לכולם ב"השב לכולם"

מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
את לא חייבת להקים גוגל גרופ.
את יכולה ליצור לעצמך קבוצת אנשי קשר חדשה, לסמן בה את מי שאת רוצה שתהיה חברה בה, כשאת רוצה לשלוח לקבוצה את פשוט רושמת את השם שלה וישר הגימיל מעלה לך את האנשים שרשמת בה.
כל מי שמקבל עושה השב לכולם ואז כולם רואים את כל התגובות.
נוח ונחמד מאוד - יש לי כמה קבוצות כאלו במייל.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לפתוח חשבון נוסף בגימייל.
בחשבון ההוא יוצרים מסננים לכל מי שרוצים להכניס לקבוצה.
כך שכל מייל נכנס עובר הלאה למיילים של כולם.

וכך ברגע שמקבלים את המייל ולוחצים השב לכולם או השב למייל הראשי, שוב זה מגיע לכולם.
אם זה מתאים אשמח לעזור בהדרכה איך ליצור מסנן.

זה הפיתרון שאנחנו מצאנו משום שלהרבה מחברי הקבוצה היה חסום הגוגל גרופ.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ במיוחד על גרופ, זה מתאים לנהל דיונים וקבוצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה