חזקה על חבר
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
ממליץ בחום על @השקעות R הון , אמין ומקצועי.
יש דבר כזה,מחפשת מישהו שאתן לו כסף והוא יפתח בשבילי.
יש דבר כזה??
אתה בעצם טוען שהשקעה באמצעות פוליסת חסכון וקופות גמל אקטיביתאני מתייחס רק להשקעה באפיקים אקטיביים, שבהם לרוב התשואות גבוהות יותר.
לעומת זאת, בפוליסות חיסכון וקופות גמל, יש מנהלי השקעות שזהו תחום התמחותם הם עוקבים אחר השווקים, מכירים לעומק את החברות, ומבצעים את הקניות והמכירות בהתאם לאסטרטגיה נבונה.
זה שהם טוענים, עדיין לא אומר שזה נכון.כל הטענה של תומכי ההשקעה האקטיבית היא שמשקיע פרטי בגלל שהוא קטן הוא יכול לנצל הזדמנויות ולהכות את המדד (וזה כמובן טענה שקשה להוכיח אותה.)
אני שותף לגמרי לדעתךזה שהם טוענים, עדיין לא אומר שזה נכון.
אם הייתי סבור שיש ממש בהשקעה אקטיבית, הייתי סומך יותר על מנהלי השקעות מאשר על עצמי.
יש חלק ממנהלים שכן מצליחים לנצח את המדד ועל זה נסמכים כל השאר בפרסומתרק ציינתי שמעולם לא שמעתי דעה שהשקעה אקטיבית של מנהלי השקעות ריווחית יותר מהשקעה פאסיבית עצמאית
אולי אתה צודק.אם הייתי סבור שיש ממש בהשקעה אקטיבית, הייתי סומך יותר על מנהלי השקעות מאשר על עצמי.
האם יש לך דוגמא למנהל השקעות שהצליח לנצח את המדד לאורך זמן?יש חלק ממנהלים שכן מצליחים לנצח את המדד ועל זה נסמכים כל השאר בפרסומת
וטוענים שהם גם יצליחו
כנל -גם אנחנו קיבלנו -תודהגם אני ממליץ מאוד על @מקצועי בלבד
קיבלנו ב"ה שירות מדויק, אמין, ויעיל.
מהידועים זה פיטר לינץ וג׳ורג׳ סורוסהאם יש לך דוגמא למנהל השקעות שהצליח לנצח את המדד לאורך זמן?
כפי הידוע לי יש כאלו שהצליחו בשנים ספצפיפיות
לא משהו עיקבי לאורך זמן
מהידועים זה פיטר לינץ וג׳ורג׳ סורוס
מפחות ידועים זה ג׳ואל גרינבלאט, דב קנטסריה, ג׳פרי טלפינס, קאן גריפן וכו
האם יש לך דוגמא למנהל השקעות שהצליח לנצח את המדד לאורך זמן?
אשמח אם תמצא מקום אחד שכתבתי לא להשקיע דרך חברות ביטוח או דרך בתי השקעות.לא יודע למה את כוללת את כולם
אני סוכן ביטוח שלמד גם יעוץ השקעות,
חלק מהתפקיד שלי זה לעזור לאנשים להגיע לביטחון כלכלי
להגשים יעדים קניית דירה, נופש לחתן את הילדים.
המציאות מוכיחה שמי שמשקיע דרך חברות ביטוח ובתי השקעות לאורך זמן עושה יותר תשואה
ממי שמשקיע עצמאי בשוק ההון
ויש מלא דוגמאות לזה
לא נכנסתי למקור הצלחתם. רק עניתי על השאלה.זה שיש כמה שהצליחו להכות את המדד לטווח ארוך זה לא שולל שיכול להיות שחלקם זה פשוט מזל
כי לפי הסטטיסטיקה מתוך אלפי מנהלי השקעות שמנסים כמה אמורים להצליח גם בטווח הארוך
אני לא חושב שמישהו כאן טען שכתבת לא להשקיע דרך חברות ביטוח או בתי השקעות - להפך, אלו הערוצים הרשמיים והחוקיים לבניית חיסכון והשקעות.אשמח אם תמצא מקום אחד שכתבתי לא להשקיע דרך חברות ביטוח או דרך בתי השקעות.
או להשקיע באופן אקטיבי בצורה עצמאית.
ובקשר לשאלה הראשונה, אני מניחה שאתם לא מכירים אותי, ולא יודעים כמה שנים אני בתחום, וכמה סוכנים אני מכירה באופן אישי, וכמה בצורה עקיפה.
ואם הייתם מכירים אותי, כנראה לא הייתם שואלים את השאלה הזאת.
ושוב, אני לא ממליצה להתייעץ עם שום סוכן שאת המשכורת שלו הוא מקבל מהחברות השונות, ובהתאם לכך גם האינטרסים שלו...
וגם לסמוך עליו בכך...מי שמעדיף - יכול לסכם עם סוכן הביטוח שהוא מקבל תשלום ישירות מהלקוח, בדומה ליועץ פנסיוני, בלי שום תגמול מחברת הביטוח.
לא כל-כך הבנתי למה את מתכוונת.וגם לסמוך עליו בכך...
ואני לא מדברת שסוכן ביטוח משכנע את עצמו כבר שנים באסטרטגיות שיהיו הכי רווחיות לעצמו, ולכן גם במקרה כזה הוא יפעל כך.
אין שום דמיון בין יועץ השקעות אובייקטיבי, לבין סוכן ביטוח או פנסיה שמרוויח את שכרו מהחברות השונות!!
אז הסברתי -לא כל-כך הבנתי למה את מתכוונת.
אני מדבר על מצב שבו הלקוח משלם ישירות לסוכן שכר טרחה, ואז הסוכן לא מקבל אפילו שקל מחברת הביטוח. במקרה כזה - מאיפה בדיוק הוא "מרוויח" על חשבון הלקוח? ואיפה האינטרס שלו חוץ מלתת שירות מקצועי כדי שהלקוח ימשיך לסמוך עליו?
וגם לסמוך עליו בכך...
ואני לא מדברת שסוכן ביטוח משכנע את עצמו כבר שנים באסטרטגיות שיהיו הכי רווחיות לעצמו, ולכן גם במקרה כזה הוא יפעל כך.
מה זה באסטרטגיות שיהיו הכי רווחיות לעצמו?אז הסברתי -
אני אתן דוגמא קטנה לציבור שטיפה מבין בתחום.מה זה באסטרטגיות שיהיו הכי רווחיות לעצמו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים