יש דבר כזה מפצל לקו אינטרנט ללא ראוטר?

• הוסף לסימניות
יש לי ראוטר ואיתו אני מתחבר במחשב נייד. כיון שרוב השימוש שלי הוא בבית, והראוטר גם עושה לי בעיות, אני מחפש מפצל שיפצל את קו האינטרנט שלי לשני המחשבים.
יש משהו שעושה את העבודה הזאת במחיר לא יקר?

• הוסף לסימניות
ראוטר אחד אתה חייב בשביל לקבל את הADSL, לאחמ"כ אתה יכול לפצל לעוד חיבורים (במקרה שנגמרו החיבורים בראוטר) -ע"י סוייץ'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1214696:
ראוטר אחד אתה חייב בשביל לקבל את הADSL, לאחמ"כ אתה יכול לפצל לעוד חיבורים (במקרה שנגמרו החיבורים בראוטר) -ע"י סוייץ'.

מדוע המחשב הנייח שלי יכול להתחבר ללא ראוטר, רק עם המודם של בזק והקופסה השחורה של 013 נטויז'ן, ואילו הנייד זקוק גם לראוטר??

• הוסף לסימניות
כי הנייד צריך חיבור אלחוטי, ואת זה מודם לא מספק.

• הוסף לסימניות
תוכלי ע"י מכשיר של כמה עשרות שקלים ששמו קולט אלחוטי להפוך גם את הנייח לקולט כמו הנייד.

• הוסף לסימניות
יש מפצל
אני משתמש בזה כדי להאריך את הקו.
TP-Link TL-SF1005D

נכתב ע"י כנגן המנגן;1214711:
כי הנייד צריך חיבור אלחוטי, ואת זה מודם לא מספק.
יש הרבה ניידים שמאפשרים גם חיבור חוטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;1214722:
יש מפצל
אני משתמש בזה כדי להאריך את הקו.
TP-Link TL-SF1005D

יש הרבה ניידים שמאפשרים גם חיבור חוטי

אני מדברת על חיבור חוטי, אולי לא הייתי מספיק ברורה. יש לי אפשרות של חיבור חוטי לנייד, ואני רוצה לפצל את הקו הקיים בבית לשני המחשבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1214726:
אני מדברת על חיבור חוטי, אולי לא הייתי מספיק ברורה. יש לי חיבור חוטי לנייד, ואני רוצה לפצל את החיבור הקיים בבית לשני המחשבים.

גם אני

המכשיר הנ"ל יעשה את העבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1214726:
אני מדברת על חיבור חוטי, אולי לא הייתי מספיק ברורה. יש לי אפשרות של חיבור חוטי לנייד, ואני רוצה לפצל את הקו הקיים בבית לשני המחשבים.

בכל ראוטר/מודם ישנם 3-4 יציאות, ועם כבל נוסף אפשר לחבר עוד מחשבים לאותו הראוטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה