אם הגלישה היא בסטיק.. אז אפשר לשלוח לך SMS למספר של הסים.יוצא לי הרבה פעמים שצריך קודי אימות שונים ומשונים בsms, ויש לי נייד כשר, (אגב, מה הבעיה של כל החברות השונות לשלוח אימות למייל?? אתמהה)
האם יש איזה תוכנה או משהו כזה לקבל למחשב sms ? או דרך עקיפה אחרת?...
אשמח לכל מידע.
תודה, אבל אין לי סטיק, יש לי ראורטר רגיל.אם הגלישה היא בסטיק.. אז אפשר לשלוח לך SMS למספר של הסים.
גם בנטפרי זה מגיע,
אפשר לראות את ההודעות בניהול של הסטיק.
יש שירותי סמס למייליוצא לי הרבה פעמים שצריך קודי אימות שונים ומשונים בsms, ויש לי נייד כשר, (אגב, מה הבעיה של כל החברות השונות לשלוח אימות למייל?? אתמהה)
האם יש איזה תוכנה או משהו כזה לקבל למחשב sms ? או דרך עקיפה אחרת?...
אשמח לכל מידע.
עובד בארץ בצורה מושלמת. אבל חובה לאשר את ההרשמה באמצעות קוד שחייב להישלח למספר אמריקאי דווקא.בעיקרון עובד רק בארה''ב. אבל לפעמים עובד גם בארץ.
לא תמיד נותן בארץ לפתוח בכלל חשבון.עובד בארץ בצורה מושלמת. אבל חובה לאשר את ההרשמה באמצעות קוד שחייב להישלח למספר אמריקאי דווקא.
אני נעזרתי בתושב ארה''ב ששלח אלי במייל את הקוד שקיבל. אחרי שלב האימות מקבלים מספר אמריקאי, שאפשר לשלוח אליו קוד בסמס. ומקבלים התראה (ואת תוכן ההודעה) למייל.
בהצלחה
תודה!עובד בארץ בצורה מושלמת. אבל חובה לאשר את ההרשמה באמצעות קוד שחייב להישלח למספר אמריקאי דווקא.
אני נעזרתי בתושב ארה''ב ששלח אלי במייל את הקוד שקיבל. אחרי שלב האימות מקבלים מספר אמריקאי, שאפשר לשלוח אליו קוד בסמס. ומקבלים התראה (ואת תוכן ההודעה) למייל.
בהצלחה
כן.תודה!
רק פעם אחת חייב לקבל את קוד האימות לנייד?
יגיע לתיבה שם.ואז מה? כל פעם שארצה לקבל סמס אני צריכה לתת את מס' הנייד הראשוני שנתתי? אבל הסמס יגיע לי למייל ולא לנייד הזה?
לתיבה של הנייד ? אני בעצם כל פעם אצטרך לבקש את טובת בעל הנייד מארהב?..... והוא יראה את כל ההודעות שממוענות אלי?...כן.
יגיע לתיבה שם.
אפשר להגדיר שיבוא גם למייל או לצ'אט.
לא למספר בארה''ב.לתיבה של הנייד ? אני בעצם כל פעם אצטרך לבקש את טובת בעל הנייד מארהב?..... והוא יראה את כל ההודעות שממוענות אלי?...
ומה לגבי תשלום?
מה בדיוק עולה שם? ומה חינמי?
את ניהול הסטיק?אם הגלישה היא בסטיק.. אז אפשר לשלוח לך SMS למספר של הסים.
גם בנטפרי זה מגיע,
אפשר לראות את ההודעות בניהול של הסטיק.
כנס לדפדפן לכתובת של הסטיק.איפה רואים
את ניהול הסטיק?
איזה סטיק יש לכם ?איפה רואים
את ניהול הסטיק?
ואז?כנס לדפדפן לכתובת של הסטיק.
אמור להיות כתוב על הסטיק מספר כלשהו כמו 192.168.1.100 וכדו'
יש לך בתפריט SMS תיכנס ותראהואז?
איך אני רואה את ההודעות שקבלתי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים