דרוש מידע יש דבר כזה קבלת הודעות sms במחשב pc ?

• הוסף לסימניות
יוצא לי הרבה פעמים שצריך קודי אימות שונים ומשונים בsms, ויש לי נייד כשר, (אגב, מה הבעיה של כל החברות השונות לשלוח אימות למייל?? אתמהה)
האם יש איזה תוכנה או משהו כזה לקבל למחשב sms ? או דרך עקיפה אחרת?...
אשמח לכל מידע.

• הוסף לסימניות
יוצא לי הרבה פעמים שצריך קודי אימות שונים ומשונים בsms, ויש לי נייד כשר, (אגב, מה הבעיה של כל החברות השונות לשלוח אימות למייל?? אתמהה)
אשמח לכל מידע.
אם הגלישה היא בסטיק.. אז אפשר לשלוח לך SMS למספר של הסים.
גם בנטפרי זה מגיע,
אפשר לראות את ההודעות בניהול של הסטיק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע.
יש שירותי סמס למייל
אבל זה בתשלום
משהו כמו 15 שח לחודש

• הוסף לסימניות
בעיקרון עובד רק בארה''ב. אבל לפעמים עובד גם בארץ.
עובד בארץ בצורה מושלמת. אבל חובה לאשר את ההרשמה באמצעות קוד שחייב להישלח למספר אמריקאי דווקא.

אני נעזרתי בתושב ארה''ב ששלח אלי במייל את הקוד שקיבל. אחרי שלב האימות מקבלים מספר אמריקאי, שאפשר לשלוח אליו קוד בסמס. ומקבלים התראה (ואת תוכן ההודעה) למייל.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
עובד בארץ בצורה מושלמת. אבל חובה לאשר את ההרשמה באמצעות קוד שחייב להישלח למספר אמריקאי דווקא.

אני נעזרתי בתושב ארה''ב ששלח אלי במייל את הקוד שקיבל. אחרי שלב האימות מקבלים מספר אמריקאי, שאפשר לשלוח אליו קוד בסמס. ומקבלים התראה (ואת תוכן ההודעה) למייל.

בהצלחה
לא תמיד נותן בארץ לפתוח בכלל חשבון.
לי נתן רק בחשבון אחד מתוך 5.

ומה לגבי תשלום?
מה בדיוק עולה שם? ומה חינמי?

• הוסף לסימניות

בהצלחה
תודה!
רק פעם אחת חייב לקבל את קוד האימות לנייד?
ואז מה? כל פעם שארצה לקבל סמס אני צריכה לתת את מס' הנייד הראשוני שנתתי? אבל הסמס יגיע לי למייל ולא לנייד הזה?

• הוסף לסימניות
תודה!
רק פעם אחת חייב לקבל את קוד האימות לנייד?
כן.

ואז מה? כל פעם שארצה לקבל סמס אני צריכה לתת את מס' הנייד הראשוני שנתתי? אבל הסמס יגיע לי למייל ולא לנייד הזה?
יגיע לתיבה שם.
אפשר להגדיר שיבוא גם למייל או לצ'אט.

• הוסף לסימניות
לתיבה של הנייד ? אני בעצם כל פעם אצטרך לבקש את טובת בעל הנייד מארהב?..... והוא יראה את כל ההודעות שממוענות אלי?...
לא למספר בארה''ב.
אלא למספר שתבחרו, וההודעות יגיעו לכאן: https://voice.google.com/

מספר הנייד שצריך מארה''ב הוא רק לצורך אימות חד פעמי של החשבון.

• הוסף לסימניות
ומה לגבי תשלום?
מה בדיוק עולה שם? ומה חינמי?

לקבל SMS לא עולה כלום.

לגבי שיחות, לארץ כלומר למספר ישראלי זה עולה 10 סנט לדקה. (משהו כמו 35 אג' לדקה), ושיחה בארה''ב היא חינמית. אני משתמש עם זה בעיקר לצורך שיחות לארה''ב.

להוציא SMS, אני חושב שזה חינמי לכל העולם, (לארה''ב זה בטוח חינמי) אבל זה אפשרי רק לבעלי סמארטפונים. כלומר זה לא שולח SMS למכשיר על בסיס המספר טלפון אלא על בסיס האינטרנט. כך שרק מי שיש לו את האפליקציה של VOICE יכול לקבל את ההודעה. (אני לא בטוח שזה הלוגיקה, ככה נראה לי)

@דאבל-קליק
יש לזכור מי האיש שאליו הפנית בפעם הראשונה את הקוד אימות, כי הוא נשאר תמיד האדם דרכו את יכולה לשחזר את החשבון שלך. עקרונית יש לך גם את האפשרות שהוא יקבל כל הודעה שמגיעה אליך, צריך לראות לא להגדיר זאת בטעות. (בברירת מחדל זה לא מפנה אליו הודעות.)

• הוסף לסימניות
מה המספר שלשם אני שולח את ה SNS ?
המספר שמופיע על הסים ? [מתחיל לי ב 899]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה