יש דבש שהוא זהב

• הוסף לסימניות
ויש זהב שהוא דבש

קבצים מצורפים

• IMG_5206_1.png
    KB 656 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
רק לי מפריע שילוב הזהב עם הכסף??
זה מוזיל את זה לא??

בכלליות יפה מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1359909:
רק לי מפריע שילוב הזהב עם הכסף??
זה מוזיל את זה לא??

בכלליות יפה מאד

המטרה היתה לתת תחושה חגיגית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1359920:
המטרה היתה לתת תחושה חגיגית

אז עשית את זה
המראה מאוד עשיר וחגיגי
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה
הבלאגן מפריע קצת

• הוסף לסימניות
בלאגן.
2 מלכים נלחמים זה בזה,הקופסה יותר בולטת מהשרשרת,הקופסה היתה צריכה להיות יותר סולידית ומטושטשת זה היה מקפיץ את השרשרת.
חבל.

הרקע יפה והתאורה מקסימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1360002:
בלאגן.
2 מלכים נלחמים זה בזה,הקופסה יותר בולטת מהשרשרת,הקופסה היתה צריכה להיות יותר סולידית ומטושטשת זה היה מקפיץ את השרשרת.
חבל.

הרקע יפה והתאורה מקסימה
אולי הייתי צריכה להעלות את המסר שעמד מאחורי זה שיש מבחר עצום אבל יש תכשיט אחד מיוחד בשבילך וכשיש מסר כזה הצילום נראה אחרת, עמד מאחורי הצילום הזה איש אסטרטג שקבע לי נתונים אני הרגשתי שהבעתי את המסר ונתתי את הטאצ' שלי
סתם כך רק התכשיט כרימון בולט הכל באטו פוקוס לגמרי כולל הקופסה

• הוסף לסימניות
מדהים

הצילום מביא את אוירת החג המתקרב
עושה חשק ללכת לקנות תכשיט
הדבש עם שילוב השרשרת בצורת רימון
פשוט מושלם

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת שזה צילום אוירה מדהים - אבל לא מוכר תכשיט ספציפי
אלא בכללי מזכיר שזה הזמן להתחדש בתכשיט..

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת שזו עבודה מצוינת.
אבל אני נוגעת בדבר ;)

אבל באמת באמת - תוצאה נהדרת ותואמת לבריף.

המון תודה על מאמץ והשקעה אינסופיים!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בהחלט מעביר את האווירה

• הוסף לסימניות
יפה, ומלא אוירה
הפריע לי ההבהקים השרופים בשרשרת

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלא כל צילום תכשיט חייב להביע אותו מסר -ייחודיות של איזה תכשיט
לצערי מובן לכולנו שלכולם יש אותם תכשיטים -תאמת יש שם תכשיטים שצילמתי לעוד חנות לפני כמה חודשים כך שאין מסר להגיד וואו אנחנו יחודיים בתכשיט הזה
המסר לפעמים הוא שונה - וכאן הרצון היה להביע כמות חמימות חגיגיות
פשוט מסר שונה
אם יש חולקים על הקומפוזציה - שאפו שמחה לקבל הערות הארות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה