יש דיבורים שהפריים הולך לרדת???

• הוסף לסימניות
ככה טען לי משהו ששמע מבנקאי
זה נכון?
אשמח לכל מידע.....

• הוסף לסימניות
ככה טען לי משהו ששמע מבנקאי
זה נכון?
אשמח לכל מידע.....
בתחילת השנה, הייתה תחזית שיהיו שלשה הורדות ריבית, כשכל הורדה היא בד"כ בשיעור של 0.25%.
אבל לאחר המצב שנקלענו אליו, חיזוי הורדת הריבית עד לסוף השנה ירד להורדה אחת, אגב מתחילת השנה כבר הייתה הורדה.
לפי איך שידוע לי, המצב יחסית התמתן, ונראה שגם אם לא בטווח הקצר ירדו הריביות אבל בטווח הבינוני-קצר הם יירדו.
כמובן שהכל תלוי גם במצבי השוק בעולם, מי ייבחר לנשיאות ארה"ב ועוד.

• הוסף לסימניות
בתחילת השנה, הייתה תחזית שיהיו שלשה הורדות ריבית, כשכל הורדה היא בד"כ בשיעור של 0.25%.
אבל לאחר המצב שנקלענו אליו, חיזוי הורדת הריבית עד לסוף השנה ירד להורדה אחת, אגב מתחילת השנה כבר הייתה הורדה.
לפי איך שידוע לי, המצב יחסית התמתן, ונראה שגם אם לא בטווח הקצר ירדו הריביות אבל בטווח הבינוני-קצר הם יירדו.
כמובן שהכל תלוי גם במצבי השוק בעולם, מי ייבחר לנשיאות ארה"ב ועוד.
את זה שמעתי אבל עכשיו אחד טען לי
שיש שמועות על ירידות אחרות (לא משהו שהיה בצפי).....

• הוסף לסימניות
את זה שמעתי אבל עכשיו אחד טען לי
שיש שמועות על ירידות אחרות (לא משהו שהיה בצפי).....
אני יחסית עוקב אחרי השוק, לא שמעתי על משהו חריג.
ידוע לך על מה הוא מתבסס, כלומר מדוע שיהיו הורדות?

• הוסף לסימניות
מתבססים על זה שאומרים כמו כל פעם. שהפעם בטוח יהיה ירידה. כבר שנה.
עד שזה לא קורה לא קורה.
יש בסיס נוסף למחשבה שייירד בגלל המקמ..
ועדיין עד שזה לא קורה....... וגם אם כן. כמה יירד 0.25?? אולי 2 פעימות??? מי יודע מה יקרה היום?????

• הוסף לסימניות
בארה"ב צופים בהכרזה הבאה ירידה של חצי אחוז בגלל כל הבלגן ביפן.
וזה גם אמור להשפיע אבל כפי שכתה @ari1980 אנחנו כבר שבעי הבטחות ועד שזה לא קורה זה לא קורה.

• הוסף לסימניות
בארה"ב צופים בהכרזה הבאה ירידה של חצי אחוז בגלל כל הבלגן ביפן.
וזה גם אמור להשפיע אבל כפי שכתה @ari1980 אנחנו כבר שבעי הבטחות ועד שזה לא קורה זה לא קורה.
הא אוקי כנראה מפה השמועות תודה....
השאלה אם אפשר להתמקח עם הבנק בגלל זה
זה משהו ריאלי או דימיונות?

• הוסף לסימניות
הא אוקי כנראה מפה השמועות תודה....
השאלה אם אפשר להתמקח עם הבנק בגלל זה
זה משהו ריאלי או דימיונות?
זה משפיע על העוגנים אין מה להתמקח.
המיקוח הוא במרווח.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אשמח לחוות דעת המומחים
יש לנו משכנתא שמורכבת מכמה מסלולים
ביניהם 2 מסלולים של "הלואה לכל מטרה" בהם הריביות גבוהות:
1. סך משכנתא 130,000 ריבית 4.95% קבועה צמוד מדד -עד שנת 2051-החזר חודשי 751 ש"ח
2. סך משכנתא 61,000 ריבית 5.9 קבועה צמוד מדד-עד שנת 2048-החזר חודשי 410 ש"ח
בנוסף יש לנו הלואות:
1. הלואה מקרן השתלמות 28,000 ש"ח החזר חודשי 2,050 עד שנת 2029
2. הלואה בנקאית 10,000 ש"ח החזר חודשי 250 ש"ח
על כל הנ"ל סה"כ החזרים כיום 3,461 בחודש
יש לי אפשרות לקחת הלואה מקרן השתלמות כדי לכסות את הנ"ל
סה"כ 230,000 ש"ח למשך 4.5 שנים ולהחזיר כמובן קרן+ריבית, באחד האפשרויות הבאות:
1. ריבית 2.3 קבועה צמוד מדד-החזר חודשי 4,487 ש"ח
2. ריבית 4.7 קבועה לא צמודה-החזר חודשי 4,733 ש"ח
3. ריבית 5.2 פריים מינוס 3-החזר חודשי 4,789 ש"ח
השאלות שלי:
1. האם זה משתלם? בעיני כן כי אני מסיימת תוך 4.5 שנים במקום לשלם ריביות גבוהות במשך כמעט 30 שנה, אומנם ההחזר החודשי יגדל מ3,461 ל 4,700 בערך אבל אני יכולה לעמוד בזה.
2. האם צריך לשלם קנס לבנק (מזרחי) בגין פרעון מוקדם של משכנתא
3. יש משהו שלא חשבתי עליו בתהליך הזה?
תודה רבה על מענה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה