יש דרך לדעת מי התוכנה

• הוסף לסימניות
שמפריעה למחשב להיכנס למצב שינה
וינדוס 8.1
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
מצורף

קבצים מצורפים

• 2015-04-18_233409.png
    KB 25.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תעשה שחזור מערכת לזמן שהיה תקין.

• הוסף לסימניות
ברשימת התוכנות לא רואה משהוא חריג
יכול להיות שזה דרייבר לא תקין או חסר

אם יש איזה תוכנה שבכוונה משאירה את המחשב ער (כמו למשל TEAMVIEWER כשהוא מוגדר כך וכדו ) אפשר לברר את זה עי השורה הנל - בשורת פקודה עם הרשאות מנהל

powercfg -requests

• הוסף לסימניות
שלום מצאתי באחד הפורומים שהבדיקה המצורפת מגלה לי מי ההתקן שמפריע למחשב לישון ההודעה מצורפת אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מי ההתקן ואיך אמצא אותו

קבצים מצורפים

• 2015-05-09_220251.png
    KB 6.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
מה אני יכול לעשת זה מה שמפריע להמחשב שלי להיכנס למצב שינה

קבצים מצורפים

• 2015-05-12_152654.png
    KB 29.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1615572:
קופץ על האשכול
מה אני יכול לעשת זה מה שמפריע להמחשב שלי להיכנס למצב שינה
תריץ
"Powercfg -requestsoverride Driver "Legacy Kernel Caller

• הוסף לסימניות
מקווה שהסתדרת

נכתב ע"י lmaof;1584488:

בעיין פשוטה האופיס שלך פרוץ חחחח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה