בתוך המקלחתאיזה ניקוז
למה אי אפשר לפתןח אותו?
זה לא מסתובב לשום כיווןלסובב מימין לשמאל
אצלי זה לאאצלי זה מסתובב
זו דרך אל חזורמאז המים לא זרמו?
אם התשובה לא, אז אולי כדאי לפתוח את הנקודת ביקורת ולחכות שהמים יזרימו אותם לנקודה ושם לחכות לה ולתפוס אותה
רעיון מעניין. איך אני אמצא את זה אח"כ בתוך השואב? זה לא כזה גדול.אולי שואב אבק חזק
זרמו. זה בעיה?מאז המים לא זרמו?
אם התשובה לא, אז אולי כדאי לפתוח את הנקודת ביקורת ולחכות שהמים יזרימו אותם לנקודה ושם לחכות לה ולתפוס אותה
איזה ניקוז
למה אי אפשר לפתןח אותו?
לא לנסות לפתוח בשום אופן....אצלי זה לא
בכל מקרה לא הצלחתי להזיז את זהלא לנסות לפתוח בשום אופן....
שמעתי על מקרים שלא הצליחו לסגור חזרה ......
אם זרמו לא לקחו איתם את הטבעת?זרמו. זה בעיה?
זה נכון.לא לנסות לפתוח בשום אופן....
לשים גרב ניילון על הפתחרעיון מעניין. איך אני אמצא את זה אח"כ בתוך השואב? זה לא כזה גדול.
אם זרמו מים גם שואב לא יעזור זה כנראה כבר המשיך הלאה והביקורת במקלחת לדעתי בדר"כ נקודת הניקוז שיש בחדר האמבטיה או משהו בסגנון אבל לפעמים יש איזה צינור חיצוני בקיר מאחורי האמבטיה ויש שם נק'רעיון מעניין. איך אני אמצא את זה אח"כ בתוך השואב? זה לא כזה גדול.
זרמו. זה בעיה?
איפה זה הנקודת ביקורת?
הרבה פעמים יש בורג שתופס את כל הצינור מלמטה ואסור לפתוח כי לא יהיה איך לסגורלא לנסות לפתוח בשום אופן....
אין לי. אני אחפש משהו דומה ברשת. תודה רבה!יש תמונה מהמקלחת ?
יש כמה סוגים של ניקוזים
ואנסה לעזור
אם זרמו לא לקחו איתם את הטבעת?
נקודת הביקורת נמצאת ברצפה ליד האמבטיה בדרך כלל.
זה נכון.
במקרה שרוצים לפתוח ומשם להוציא, כדאי לעשות את זה ע"י אינסלטור.
לשים גרב ניילון על הפתח
.
אגב אם את רואה את הטבעת בעינים, תנסי ליצור חוט עם לולאה, זה גם יכול לעזור
נשמע שזה לא שווה את הטרחהאם זרמו מים גם שואב לא יעזור זה כנראה כבר המשיך הלאה והביקורת במקלחת לדעתי בדר"כ נקודת הניקוז שיש בחדר האמבטיה או משהו בסגנון אבל לפעמים יש איזה צינור חיצוני בקיר מאחורי האמבטיה ויש שם נק'
הרבה פעמים יש בורג שתופס את כל הצינור מלמטה ואסור לפתוח כי לא יהיה איך לסגור
זה הסוג הזהאין לי. אני אחפש משהו דומה ברשת. תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים