עזרה יש דרך להציל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נחשפתי לשלוש סיפורים ואח"כ לשטף ממש
וזה גורם לי להרים את הכפפה ולספר לכל מי שאני יכולה, כדי שידעו שיש מה לעשות.
זה התחיל בסיפור עצוב על מכרה שאיבדה ילד כתוצאה מסיבוך סביב הצוואר.
המשיך בקרובה נוספת שבאורח נס ובבדיקה שגרתית, עלו על ירידה בדופק.
בתהליך מהיר וזריז הצילו את הילד הפג והיא עברה תקופה בכלל לא פשוטה.
ואז פגשתי מישהי שספרה לי כי היא כמעט הייתה אחד מהסיפורים הללו.
אלא שהקב"ה שלח אותה לאשה משלנו בשם יהודית רוט שהצילה אותם פשוטו כמשמעו.
נחשפתי לשיטה הזו, שמשום מה ובלי שום הסבר הרופאים בארץ לא מכירים אותה
והם מעדיפים להתערב מלאכותית ולפעמים לאבד הכל.
לדעתי, הגניקולוגים לא נחשפים או מתעלמים מהתוצאות המוכחות של השיטה הלא פולשנית אבל מצילת חיים ואיכות חיים!
צריך לדעת שזירוז והתערבות לא טבעיים, יש להם משמעות טראומטית לכל החיים וודאי על ההתאוששות.
במסגרת הזו לא כל כך שייך לפרט מה ואיך, אבל מדובר בתהליכים מדהימים ולא ארוכים.
יהודית רוט גרה במרכז ואני מאמינה שיש עוד כאלו שעובדות בשיטה הזו,
אם כי על המקצועיות שלה אני יודעת מניסיון אישי של כאלו ששמעתי עליהם מכלי ראשון והיא גם עובדת עם א"ס משוכלל וחדשני.
היום נושא של צוואר כרוך הוא נפוץ ויש קשרים מכל מיני סוגים וזה עניין של חיים שאפשר להציל בקלות.
על תוותרו על הזכות להגיע לזמן באופן הנכון והבריא!

• הוסף לסימניות
מוסיפה הערה חשובה שהתקבלה אצלי בהודעה פרטית:
"מידיעה ברורה התהליך לא פשוט ויש מקרים מוכחים שזה גרם לאבדן"
תמיד צריך להיות ערניים לשני צידי המטבע.
ואני מאמינה שאתן מבררות היטב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה