כללי יש דרך לחתוך תמונה באילוסטרייטור?

• הוסף לסימניות
מלבד האופציה של Clipping Mask ?

• הוסף לסימניות
Clipping Mask זאת הדרך הכי פשוטה וקלה.
או שאפשר לחתוך אותו בפ"ש, ולייבוא ללא רקע לאילוס - כלינק או בהטמעה

• הוסף לסימניות
איזה סוג חיתוך? ריבועי?

• הוסף לסימניות
כל חיתוך שהוא, ריבועי או לא..
אני באמת עובדת רק עם ה Clipping Mask או בPS כמו שאמרו,
אבל אני מלמדת מישהי על AI והיא אמרה לי שאין דבר כזה והיא יודעת שיש איזה אופציה אז כבר לא הייתי בטוחה :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1310037:
אבל אני מלמדת מישהי על AI והיא אמרה לי שאין דבר כזה והיא יודעת שיש איזה אופציה אז כבר לא הייתי בטוחה :eek:

כנראה שהיא מתבלבלת בין אילוס לאינד'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1310037:
כל חיתוך שהוא, ריבועי או לא..
אני באמת עובדת רק עם ה Clipping Mask או בPS כמו שאמרו,

מה אמרתי לך....;)

• הוסף לסימניות
אפשר לחתוך תמונה שנשארת בפורמט של תמונה,
אבל היא תהיה חייבת להיות ריבועית,
שיטת החיתוך קצת מורכבת.
אבל אם הכוונה לכל צורה,
לפי מה שידוע לי זה ע"י הסתרה עם צורה (מסיכה וקטורית) או מסיכת שקיפות.

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
אפשר "להדביק לתוך" (paste into)

• הוסף לסימניות
תפסיקי להתעסק איתה.
תדחי אותה בלך ושוב, אני עסוקה, ניצור קשר יותר מאוחר, יש לי עומס עבודה, וכו'.
אם היא ממש תתחנן תגידי לה שתעלה את השאלות לפורום פרוג...
היה לי לא מזמן סיפור דומה עם אדם שביקש עבודות במחיר רצפה, אחרי תקופה שדחיתי אותו בלך ושוב הסברתי לו את זה יפה, אתה משלם לי מעט אז אני מוריד אותך בסולם העדיפויות. זה לא קשור לחברות שלנו אני צריך להתפרנס ואני מעדיף להתעסק עם עבודות רווחיות (אז הוא הסכים לשלם יותר והוא בא אליי הביתה לבדוק שאני באמת מנצל את הזמן... בסוף אחרי שהוא טירטר אותי אחרי הצהריים 4 שעות ולא נתן לי לגשת לאשה ולילדים התוכנה קרסה.. שלא תשאלו מה היה..).

• הוסף לסימניות
בענין אנשים שמשלמים מעט:
לא תמיד מי שמקבל את השרות / עבודה יודע להעריך כמה זמן היא לקחה.
לכן כדאי תמיד לנסות להבהיר שהמחיר גבוה יותר כי נדרשה השקעה מראש וכד'.

(אל תתלהמו, אני לא מכלילה, וברור שיש נצלנים... אבל יצא לי באופן אישי לעמוד מהצד השני, שהציע תשלום מועט- כי לא ידע להעריך נכון. ושמחתי כשתיקנו אותי והוסיפו הסבר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה