יש דרך לעשות וובינר למסוננים?

• הוסף לסימניות
אני מתכנן לעשות וובינר בחודש הקרוב ואני רוצה לדעת אם מישהו מכיר דרך חינמית לעשות את זה בצורה שגם המסוננים (נטפרי אתרוג נתיב) יוכלו לראות?
פשוט יש את הנגאאוטס אבל נראה לי שזה חסום לרוב המסוננים.

• הוסף לסימניות
teamviewer ?

• הוסף לסימניות
בטימוויואר אפשר לעשות לקבוצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1837612:
אני יכול לעשות שמה שידור המוני כולל קול?

כן, כולל קול.
יש אפשרות להעברת הקול דרך האינטרנט , ויש אפשרות דרך הטלפון.

• הוסף לסימניות
תודה, זה נראה לי טוב.
יש שמה הגבלה של זמן או הגבלה אחרת בגירסה החינמית?

• הוסף לסימניות
הם יחסמו אותך אחרי כמה זמן
יש כמה דרכים לעקוף את זה אבל זה מורכב
פשוט תעשה מכונה וירטואלית וכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1839722:
הם יחסמו אותך אחרי כמה זמן
יש כמה דרכים לעקוף את זה אבל זה מורכב
פשוט תעשה מכונה וירטואלית וכו

אני זוכר את העניין של החסימה אחרי x סשנים ביום, זה משפיע גם על סשן בודד של שעה- שעתיים (לא יותר מאחד ליומיים) זה יתנתק לי באמצע?

• הוסף לסימניות
לא ברור האלגוריתם שלהם בדיוק, זה לא ככ פשוט זה מורכב מכמה חישובים .

הם גם עכשיו עברו ל 11 (עדיין בטא) ובדכ זה משנה מגירסה לגירסה וגם לפי תקופות . כעת נראה תקופה סלחנית משהוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1839728:
אני זוכר את העניין של החסימה אחרי x סשנים ביום, זה משפיע גם על סשן בודד של שעה- שעתיים (לא יותר מאחד ליומיים) זה יתנתק לי באמצע?

כנראה שלא יתנתק, אבל אי אפשר לדעת.

בקורס שהייתי, היינו משתמשים עם זה 3 פעמים בשבוע לכמה שעות.
(לפעמים היה נתקע, בעיקר כי זה היה מכביד על התעבורה ברשת, 20 מחשבים בערך היו מחוברים, ולפעמים הורידו מחשבים כי זה עבד נורא לאט)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות!
נכתב ע"י .D.H.K;1840293:
כנראה שלא יתנתק, אבל אי אפשר לדעת.

בקורס שהייתי, היינו משתמשים עם זה 3 פעמים בשבוע לכמה שעות.
(לפעמים היה נתקע, בעיקר כי זה היה מכביד על התעבורה ברשת, 20 מחשבים בערך היו מחוברים, ולפעמים הורידו מחשבים כי זה עבד נורא לאט)

אז אם אני מבין אותך נכון השתמשתם בגירסה החינמית ואם זה עשה בעיות זה רק מבעיות חיבור ולא משהו מכוון.

דרך אגב, יש אולי דרך להשתמש בסקייפ לוובינר?

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
יש הגבלה במספר המשתתפים בוובינר של teamviewer?
אני מחפש לעשות משהו יותר המוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה