עזרה יש דרך לצאת מהארץ לאירופה (עדיף ללונדון...)

• הוסף לסימניות
גיסתי נמצאת בארץ מהחג, היא אמא חד הורית לילדה קטנה והיתה אמורה לחזור אתמול בבוקר ובינתיים לא נראה באופק דרך לצאת מכאן...
היא נסעה לשדה, חיכתה שם כמה שעות טובות, ניסתה להשיג כרטיס ולא הצליחה, אמרה שאנשים מחכים שם כבר יומיים...
יש לה שני כרטיסים לחברות שונות ליום ראשון הקרוב אבל כמו שזה נראה הטיסות האלה כבר לא תצאנה...
מישהי מכירה דרך לצאת מהארץ לאנשהו באירופה? ברגע שתגיע לאירופה היא כבר תצליח להגיע ללונדון אבל יש דרך לצאת מפה?
איזה עסקן?
מישהו שיש לו קשרים ויודע איך לעשות את זה ותוכל לעזור לה???
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
גיסתי נמצאת בארץ מהחג, היא אמא חד הורית לילדה קטנה והיתה אמורה לחזור אתמול בבוקר ובינתיים לא נראה באופק דרך לצאת מכאן...
היא נסעה לשדה, חיכתה שם כמה שעות טובות, ניסתה להשיג כרטיס ולא הצליחה, אמרה שאנשים מחכים שם כבר יומיים...
יש לה שני כרטיסים לחברות שונות ליום ראשון הקרוב אבל כמו שזה נראה הטיסות האלה כבר לא תצאנה...
מישהי מכירה דרך לצאת מהארץ לאנשהו באירופה? ברגע שתגיע לאירופה היא כבר תצליח להגיע ללונדון אבל יש דרך לצאת מפה?
איזה עסקן?
מישהו שיש לו קשרים ויודע איך לעשות את זה ותוכל לעזור לה???
תודה!!!!
בני משפחה שלי טסו אתמול מחיפה לקפריסין ומשם לביתם, אבל הבנתי שזה עלה הון.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה להגיד לך
אני רק שמעתי על איזה אדמו"ר שאמר בחודש תמוז לחסידיו שהזמינו כרטיסי טיסה לחגים לארץ שהכרטיסים חזרה יהיו מיד במוצאי ש"ת.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה להגיד לך
אני רק שמעתי על איזה אדמו"ר שאמר בחודש תמוז לחסידיו שהזמינו כרטיסי טיסה לחגים לארץ שהכרטיסים חזרה יהיו מיד במוצאי ש"ת.
מוצאי שמחת תורה שלהם, זה במוצאי אסרו חג שלנו.
הרבה טיסות בוטלו כבר.

• הוסף לסימניות
שתנסה דרך Turkish Airlines.
קרובי משפחה שלי הצליחו למצוא ליום חמישי הקרוב. אם כי אני לא יודעת מה נשאר עכשיו.
אם היא אזרחית של מדינה זרה שתנסה לפנות לשגרירות שלה. יש מדינות שמוציאות טיסות חילוץ.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה להגיד לך
אולי אני קצת סקפטית.
אבל מוצאי ש"ת לחוצניקים היה יום ראשון בערב כשכבר התבטלו כל הטיסות...

• הוסף לסימניות
שתנסה דרך Turkish Airlines.
קרובי משפחה שלי הצליחו למצוא ליום חמישי הקרוב. אם כי אני לא יודעת מה נשאר עכשיו.
אם היא אזרחית של מדינה זרה שתנסה לפנות לשגרירות שלה. יש מדינות שמוציאות טיסות חילוץ.
השאלה היא אם הטיסה הזו תצא.
יש לה טיזה ביום ראשון
גם בוירג'ין אטלנטיק
וגם בוויזאייר.
אבל אני מאוד לא בטוחה שהן תצאנה.
והיא אזרחית ישראלית שגרה בחו"ל.

• הוסף לסימניות
וויזאייר אני לא מאמינה שיהיו טיסות :(
שתיצור קשה עם סוכני נסיעות שמעתי שיש טיסות צ'רטר שנפתחות.

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם הטיסה הזו תצא.
אני רואה ב skyscanner טיסות גם להשבוע.
אם הטיסה תצא? מי יודע.
אבל מה יעזור עסקן? צריך כרטיס טיסה, ואת אומרת שיש לה.
שמעתי שיש טיסות צ'רטר של גבירים, אבל יכול להיות שהן כבר יצאו.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם סוכנת נסיעות שאחותי הפנתה אותי אליה.
אמרה ששום חברה אחרת לא טסה.
היחידה שמוציאה טיסות סדירות מהארץ ואליה זו אל על.
כל חברה אחרת לא...

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש יוזמה של איזה חברת ספנות, להפלגות לקפריסין, ומשם לקחת טיסה.

• הוסף לסימניות
תנסו.
יש מריבה על כל מקום.
רק סוכנים טובים מצליחים להשחילץ
הסוכנת שאני פניתי אליה תפסה לה מקום בשבע אפשרויות טיסה ורק היום בבוקר היא תדע אם זה בכלל יקרה או לא...
ניסינו לפנות אליהם ולא הצלחנו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חברת swiss פתחה נסיעה לשוויץ ליום רביעי הקרוב, אין אפשרות לקבוע באתר אלא רק במספר זה

41-61-582-17-50+

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש ספינות מסחריות גרמניות מישראל לקפריסין.
שגרירות גרמניה פרסמה את הקישור הבא. עם הנחה לתושבי הדרום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה