עזרה יש דרך לצאת מהארץ לאירופה (עדיף ללונדון...)

• הוסף לסימניות
IMG-20231010-WA0086.jpg

• הוסף לסימניות
עסקן מניו יורק בשם מארגינטרן (אני מקווה שאני כותבת נכון) שכר צ'ארטר שיוצא מחר מרמון לסטנסטד בלונדון.
תנסו לברר.

• הוסף לסימניות
מוצאי שמחת תורה שלהם, זה במוצאי אסרו חג שלנו.
הרבה טיסות בוטלו כבר.

אולי אני קצת סקפטית.
אבל מוצאי ש"ת לחוצניקים היה יום ראשון בערב כשכבר התבטלו כל הטיסות...
אלה שהזמינו מראש לראשון בלילה דרך אל על
הצליחו לצאת.
פשוט וברור.

• הוסף לסימניות
אלה שהזמינו מראש לראשון בלילה דרך אל על
הצליחו לצאת.
פשוט וברור.
כל מי שהזמין אלעל מראש הצליח לצאת.
די עם הציניות וסיפורים מצוצים מהאצבע.

• הוסף לסימניות
מה מצוץ?
שאדמו"ר הורה לבחורים ששוהים בד"כ עד כ"ח תשרי
לחזור השנה מיד?
אתה באמת לא צריך להאמין, מספיק לי שאני מכירה את הסיפור,
יום טוב.
אין קשר בין ההוראה הזאת - שאין מה לדון אם הייתה או לא, לבין התוצאה שלה, שכאילו רק אותם החסידים הצליחו לצאת מהארץ, וכמו שהסבירו מספיק פעמים לפני זה.
רוצים חשוב שכן? בשמחה. לא מפריע לי.

• הוסף לסימניות
שתנסה דרך Turkish Airlines.
קרובי משפחה שלי הצליחו למצוא ליום חמישי הקרוב. אם כי אני לא יודעת מה נשאר עכשיו.
אם היא אזרחית של מדינה זרה שתנסה לפנות לשגרירות שלה. יש מדינות שמוציאות טיסות חילוץ.

לא הייתי נוסע עכשיו עם חברה טורקית, אחרי הדברים של ארדואן.

• הוסף לסימניות
רק אותם החסידים
מי אמר את זה?
סיפרו פה סיפור על אדמו"ר שאמר להזמין כרטיסים למוצאי שמח"ת שכפי שאתה מודה מי שהזמין מראש יכל לנסוע, אז חסידיו אכן הזמינו מראש ויכלו לצאת
(יחד עם עוד הרבה שהזמינו מראש ללא ידיעה, אבל למה זה גורע מהסיפור הנפלא על האדמו"ר - אם זה אמיתי)

• הוסף לסימניות
מי אמר את זה?
סיפרו פה סיפור על אדמו"ר שאמר להזמין כרטיסים למוצאי שמח"ת שכפי שאתה מודה מי שהזמין מראש יכל לנסוע, אז חסידיו אכן הזמינו מראש ויכלו לצאת
(יחד עם עוד הרבה שהזמינו מראש ללא ידיעה, אבל למה זה גורע מהסיפור הנפלא על האדמו"ר - אם זה אמיתי)
מי שהזמין מראש אלעל, יכל לטוס - ללא קשר לתאריך הטיסה.
ומי שהזמין בחברה אחרת, לא יכל לטוס (ככל הנראה, ברוב החברות בוטל) החל מיום ראשון בערב-מוצאי שמח"ת שלהם.
אז אם המופת היה להזמין כרטיס מראש בחברת אלעל, ניחא. אבל אין לזה קשר לתאריך הטיסה.

• הוסף לסימניות
כל הטיסות של אלעל, גם למחר, קיימות (יותר מדוייק, כמעט).
רוב ככל החברות שביטלו כבר בוטל ביום ראשון בבוקר.
כך שאין שום קשר בין יציאה במוצאי שמח"ת ללהצליח לצאת...
אם היית מספר שהורה לקנות רק באלעל לדוג' היה בזה משהו.

• הוסף לסימניות
יש חברות נוספות חוץ מאלעל שמוציאות טיסות.
בכמה שעות האחרונות המריאו טיסות של ברזיליאן איר, איר פורטוגל, איירו מקסיקו, ועוד.
גם ריינאייר לדוג' לא בטלו את כל הטיסות.
אבל חברות רבות לא ישראליות (וויזאייר ואיזי ג'ט ועוד חברות רבות מאד) ביטלו את כל הטיסות.

• הוסף לסימניות
יש חברות נוספות חוץ מאלעל שמוציאות טיסות.
בכמה שעות האחרונות המריאו טיסות של ברזיליאן איר, איר פורטוגל, איירו מקסיקו, ועוד.
גם ריינאייר לדוג' לא בטלו את כל הטיסות.
אבל חברות רבות לא ישראליות (וויזאייר ואיזי ג'ט ועוד חברות רבות מאד) ביטלו את כל הטיסות.
חלק החברות שכתבת זה טיסות קודשייר של אלעל, ולא החברות בעצמן.

• הוסף לסימניות
יש דרך להגיע לשוויץ?
*ללא אזרחות שוויצרית, לא ניתן להצטרף לטיסת החילוץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה