ספק ותשתית יש הבדלים בין הספקים של סטיק נטפרי? ראיתי שיש הרבה...

• הוסף לסימניות
כרגע יש לי סים רגיל של 019 ואני עושה נקודה חמה מהטלפון למחשב
אנחנו רוצים לקנות סטיק אנטרנט של נטפרי שיהיה לבית, זה מומלץ? זה עובד טוב? ואם כן אז ראיתי שיש הרבה ספקים, יש הבדלים בינהם?

• הוסף לסימניות
אני עם 019 ומרוצה מאוד - מאוד מהיר בדרך כלל (יחסית כמובן) ובכללי יציב ונוח
עם האחרים אין לי ניסיון
כמובן שתלוי איזה קליטה יש לכם בבית
019 עובדים עם פרטנר ופלאפון עד כמה שאני זוכר

• הוסף לסימניות
כרגע יש לי סים רגיל של 019 ואני עושה נקודה חמה מהטלפון למחשב
אנחנו רוצים לקנות סטיק אנטרנט של נטפרי שיהיה לבית, זה מומלץ? זה עובד טוב? ואם כן אז ראיתי שיש הרבה ספקים, יש הבדלים בינהם?
מאוד תלוי בשימושים שלכם.
סטיק הוא פתרון טוב לגלישה סבירה, אך לגלישה מסאיבית שכולל שיחות זום ועריכות אונליין לא תמיד זה מומלץ

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי בשימושים שלכם.
סטיק הוא פתרון טוב לגלישה סבירה, אך לגלישה מסאיבית שכולל שיחות זום ועריכות אונליין לא תמיד זה מומלץ
תודה
מיועד בעיקר לצפיה בשיעורים בקול הלשון, יוטיוב וכד'

• הוסף לסימניות
אני עם 019 ומרוצה מאוד - מאוד מהיר בדרך כלל (יחסית כמובן) ובכללי יציב ונוח
עם האחרים אין לי ניסיון
כמובן שתלוי איזה קליטה יש לכם בבית
019 עובדים עם פרטנר ופלאפון עד כמה שאני זוכר
תודה, מה זה אומר איזה קליטה יש בבית?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה