כללי יש הבדל בן גירסאות אדובי cs6 לcc?

• הוסף לסימניות
האם יש שינוי טכנולוגי בתוכנות כמו אפשרויות חדשות שלא קימות לפני כן או שזה אותו הדבר חוץ מהממשק שהוא שונה
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
לא מכירה את css, רק שמעתי עליו ניסים ונפלאות, ומה שאני יודעת שדרוג בטוח - יש שם את תוכנת אדג'-edge, שאין אותה בגרסאות הקודמות.

• הוסף לסימניות
באינדיזיין השינוי שאמור להיות הכי משמעותי -
CC תומך ב-64 ביט
CS6 ב32 בלבד

יש עוד שינויים
אני עדיין בCS6 אז אני לא בקיא מספיק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1670817:
באינדיזיין השינוי שאמור להיות הכי משמעותי -
CC תומך ב-64 ביט
CS6 ב32 בלבד

יש עוד שינויים
אני עדיין בCS6 אז אני לא בקיא מספיק

יש לי אינדיזיין cs6 על מערכת 64ביט, ממזמן!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1670830:
יש לי אינדיזיין cs6 על מערכת 64ביט, ממזמן!!!!

גם לי
אך אינדיזיין לא מנצל את זה אלא מנצל רק 32...

• הוסף לסימניות
כמובן שיש שינויים משמעותיים, אין ספק.
אגב, עכשיו ממש יצא CC2015
ושם סוף סוף הגיעה הבשורה שאני לא יודעת למה חיכו כל כך הרבה שנים בשבילה -
אילוסטרייטור משחזר אוטומטית!! תודה לקל
לא צריך יותר להרגיש את הלב מפרפר כשהאילוס קורס אחרי שעות עבודה (והוא קורס). הכל נשמר.

כמובן שיש עוד כמה חידושים, בכל גרסה וגרסה

• הוסף לסימניות
יש המון תוספות. למשל באילוס' יש כלי צפורן נוסף ושונה, יש כלי שליטה בעיגול פינות, ועוד.
באינדיזיין יש ספריית אובייקטים, ניהול פונטים, ויש כמה שיפורים בסגנונות פסקה ותו. ועוד כמה שיפורים שקשורים לאינטראקטיבי. בפוטושופ יש כל כך הרבה שאני לא זוכר כלום.
הממשק דווקא לא השתנה כמעט.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים האם למי שיש cs6 ברשיון הcc רשיון שונה?

כלומר קבצי רשיון של סי אס 6 יעבדו בחדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1670895:
כמובן שיש שינויים משמעותיים, אין ספק.
אגב, עכשיו ממש יצא CC2015
ושם סוף סוף הגיעה הבשורה שאני לא יודעת למה חיכו כל כך הרבה שנים בשבילה -
אילוסטרייטור משחזר אוטומטית!! תודה לקל
לא צריך יותר להרגיש את הלב מפרפר כשהאילוס קורס אחרי שעות עבודה (והוא קורס). הכל נשמר.

כמובן שיש עוד כמה חידושים, בכל גרסה וגרסה

וואו, מגרה!!!!!

נכתב ע"י דודכהן;1670924:
תודה לכל המגיבים האם למי שיש cs6 ברשיון הcc רשיון שונה?

כלומר קבצי רשיון של סי אס 6 יעבדו בחדש

בcss זה בענן, ובתשלום חודשי של דמי מנוי.
נראה לי שאפשר לשדרג איכשהו....

• הוסף לסימניות
דמי מנוי של שדרוג זולים יותר

• הוסף לסימניות
כמובן איך שכחתי את החידושים האדירים בcc 2014 באילוס שזה שליטה ידנית על עיגול פינוצ לכל פינה בנפרד
המרה מיידית לקוד css למי שמתעסק עם אינטרנט

בcc 2015 הבנתי שעוד חידוש גדול שאישית חיכיתי לו מלא זמן הגיע - אפשר לעשות קובץ מרובה ארטבורדים בפוטושופ!!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לבדוק ל בCC אם יש
בתקיית ההתקנה של פוטושופ אם יש לך את קבצים הללו

amtlib.dll

amtlib.dll.BAK

תודה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה