מידע שימושי יש הסעה עם 21 מקומות?

• הוסף לסימניות
אני אמורה לצאת עם תלמידותי ליום שדה, ואנחנו מחפשות הסעה עם 21 מקומות.
(עד כמה שידוע לי הגודל המקסימלי למיניבוס הוא 20, ואנחנו לא רוצות אוטובוס)
מישהו יודע על מיניבוסים גדולים יותר?
מכירים חברה זולה, ואתקשר לברר?
באיזור המרכז.

• הוסף לסימניות
יש אוטובוסים זעירים של 25 מקומות ושל 35 מקומות.
פעם גם רשמתי מס' טלפון של נהגים...
תוכלי לעשות חיפוש.

• הוסף לסימניות
טאובר מרח' הרב פרדו, 35 מקומות.
גם אבי שטראובר 5793654.

• הוסף לסימניות
תנסי:
050-2300777
נראה לי שיש לו יותר מ20

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר 21 מקומות

השלב הבא אחרי 20 מקומות זה 26 מקומות

• הוסף לסימניות
משתמשת באשכול הזה לטובתי... תגידו, מישהו יודע על חברת הסעות של טנדר או 15 או 20 מקומות מאזור ירושלים לחוף הרצליה במחיר של 700 800 שקל?... נשמח כמה שיותר מהר לתשובות כי אנחנו צריכים את זה לראשון הקרוב... תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
משתמשת באשכול הזה לטובתי... תגידו, מישהו יודע על חברת הסעות של טנדר או 15 או 20 מקומות מאזור ירושלים לחוף הרצליה במחיר של 700 800 שקל?... נשמח כמה שיותר מהר לתשובות כי אנחנו צריכים את זה לראשון הקרוב... תודה רבה!!
תנסו 0504150756

אולי גם 0527692901

• הוסף לסימניות
הטנדר הכי גדול הוא 23
אח"כ כבר מגיע מידי אוטובוס.
אני משתמשת הרבה בגודל זה כי הכיתה היא 20....

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!! יש לך מושג אם יש להם גם גודל של 23 מקומות??
אני יודע שיש 23 [זה המרצדס של 20 עם הוספה של 3 מושבים הוספה ליד הגלגל האחורי] אני מעודכן ל2017 שמשרד התחבורה הכניס את זה לארץ.
אבל אין לי מושג לאיזה חברה יש את זה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!! יש לך מושג אם יש להם גם גודל של 23 מקומות??
בביתר יש לחברת דניאלי הסעות טנדר של 23 מקומות אבל זה צפוף מאוד ולאנשים רגילים אין מקום נורמלי לרגליים לילדים זה בסדר

• הוסף לסימניות
אשכול מלפני 8 שנים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה