- הוסף לסימניות
קראו לזה עצרת המליון כי זה היה יותר גדול מהעצרת של החצי מליון נגד הבגצ לפני כ25 שנה (שגם שם כנראה היו קצת פחות מחצי מליון)אין לי מושג מי קרא לה אז את שמה, אבל בתשעד עוד לא חיו מליון חרדים בארץ הקודש.
קראו לזה עצרת המליון כי זה היה יותר גדול מהעצרת של החצי מליון נגד הבגצ לפני כ25 שנה (שגם שם כנראה היו קצת פחות מחצי מליון)אין לי מושג מי קרא לה אז את שמה, אבל בתשעד עוד לא חיו מליון חרדים בארץ הקודש.
אני לא יודעת איך זה התחלק בין המפלגות...בהחלט יכול להיות.
שמעתי שאצלכם ש"ס הוציאו הרבה אוטובוסים. זה נכון?
זו בדיחה טובה להכנס איתה לשבת קודש.
אינספק שזה הגיוני ומשקף מציאות מדויקתקראו לזה עצרת המליון כי זה היה יותר גדול מהעצרת של החצי מליון נגד הבגצ לפני כ25 שנה (שגם שם כנראה היו קצת פחות מחצי מליון)
זו התשובה:ממתי חישוב מתמטי סבוך הפך להיות עניין של הרגשה אישית?
המחלוקת האדירה שיש בין גדולי האחרונים באתרא קדישא הדין כ"כ גדולה וקוטבית שכבר הרמתי ידיים.
הרי ברור שאף אחד לא יודע בבירור כמה היה וגם לא בהשערה (ואני מדבר על סתם אנשים ולא על המומחים בדבר)
והתחושה שלי היא שכל אחד כותב את השערתו לפי התרשמותו והתרגשותו מהמעמד!
כי תכל'ס מאיפה הוא יודע...
העיקר שתכלית העצרת תבוא על מקומה ותפעל את פעולתה.
אני תמה שכמעט אף אחד לא ענה את התשובה העובדתית ההיסטורית:כמה היה בעצרת המליון 2014?
למה נקראה אז המליון?
בכל מקרה לפי למ"ס אפשר לחשב כמה חרדים יש ולא כמה חרדים היו בעצרת.אגב כל המחשבנים לפ הלמ"ס
יש לכם נתונים של בחור הישיבות החוצניקים??
יש לכם נתונים של אברכי הכולל החוצניקים שאין להם אזרחות???
ברור.זו התשובה:
אני הייתי ברחוב מלכי ישראל אחרי שנלר, היה מלא עד אחרי הקארדובאופן כללי רוב האנשים התקבצו בין צומת ירמיהו לגשר המיתרים בערך 2200 מטר, רוחב הכביש ממוצע 35 מטר, סך הכל 77000 מ"ר אם בכל מ"ר היו 3 אנשים (זו צפיפות גבוהה יחסית) הגענו ל231000 בהנחה של סטיה אפשר להוסיף עוד 100000 הגענו ל330000.
[אגב, לפי חישוב זה בלויה של הגר"ע יוסף היו בערך 200000, ושל הגרש"ז אוירבאך 80000
בדיוקאני תמה שכמעט אף אחד לא ענה את התשובה העובדתית ההיסטורית:
בתשנ''ט הייתה עצרת שכונתה 'הפגנת החצי מיליון' (למרות שכנראה היו שם הרבה פחות מכך). בהקבלה לכך, כשהחלו לדבר על העצרת בתשע''ד היא כונתה בפי העם 'עצרת המיליון'. זהו.
לא כולם, אבל רובם.כולם פה כל כך צעירים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים