- הוסף לסימניות
ישראל כהן: בכיר במשטרה: 400,000 איש השתתפו בעצרת הענק בירושלים.
ההערכות בדר"כ מפריזותצודק, זה מספר מידי מכובד, אבל לפי מה שהבנתי היה יותר
ככה זה הכי משתלבעצרת המליון![]()
תמיד זה רק ערכה ולדעתי זה יותרישראל כהן: בכיר במשטרה: 400,000 איש השתתפו בעצרת הענק בירושלים.
אני מקווה שלא נצטרך לעשות עוד עצרות תפילה וזעקה.ההערכות בדר"כ מפריזות
300,000 זה רבע מהחרדים.
שזה יפה מאד
בע"ה בעצרת של עוד 10 שנים נגדל...
אמןןאני מקווה שלא נצטרך לעשות עוד עצרות תפילה וזעקה.
יכול להיות..תמיד זה רק ערכה ולדעתי זה יותר
אמןןןן כל יום מתפללים לזהאמןן
שנפגש בבנין בית המקדש ושנזכה לגאולה בקרוב!!
כמו כל לוויה השוטרים נותנים הערכה ובסוף אתה מגלה שזב כפוליכול להיות..
זה ההערכה של המשטרה ציטטתי מהאשכול של החדשות
הסברא אומרת שהיה 300000במשטרה אומרים 300 אלף ואצל השמאל אומרים 200 אלף.
היו, אבל באמת לא כל הציבור הדתי-לאומי אלא רק חלק די קטן ממנולמיטב זכרוני, פעם שעברה היה יותר 'צבעוני', דהיינו אנשים שאינם נראים כחרדים. הפעם ראיתי בודדים.![]()
נראה לי שלפי הרחפנים, לא יודע בדיוק איך עושים את זה ממוצע של וכו' ת'אמת לא זוכר בדיוק מה מישהו אמר לי פעם, אבל לא מטלפוניםלפי מה סופרים?
בעבר היו סופרים לפי מספר הטלפונים,
אם זה עדיין השיטה הזו קחו בחשבון שלרוב הבחורים אין טלפונים והם היו עיקר הציבור!
תשאלו את מי שנתן את השם הזה נראה לי שזה הכי קליט והכי דרמטיאם כן למה קוראים לזה עצרת המליון?
כלומר?הסברא אומרת שהיה 300000
אם ככהבמשטרה אומרים 300 אלף ואצל השמאל אומרים 200 אלף.
משהו כזה:כלומר?
יש בערך מיליון מאתיים אלף חרדים
חצי מיזה גברים שרק הם מגיעים -600 אלף
אבל מתוך ה600 יש המון זקנים נכים ילדים ....
ככה ש400 אלף נשמע הגיוני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים