יש ווייפיי אבל אין חיבור קווי - נראה כאילו כבל רשת מנותק

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה שאני מקבל וויי פיי אבל בחיבור קווי המחשב כאילו מתעלם מזה שחיברתי אותו וממשיך להיראות כאילו הכבל רשת מנותק, בעוד שבפועל הוא מחובר.
ניסיתי כבלים שונים ומודמים שונים ונראה שהבעיה היא במחשב.
אני צריך דווקא חיבור קווי כי הקליטה של הווייפיי שלי לא משהו.
תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה שאני מקבל וויי פיי אבל בחיבור קווי המחשב כאילו מתעלם מזה שחיברתי אותו וממשיך להיראות כאילו הכבל רשת מנותק, בעוד שבפועל הוא מחובר.
ניסיתי כבלים שונים ומודמים שונים ונראה שהבעיה היא במחשב.
אני צריך דווקא חיבור קווי כי הקליטה של הווייפיי שלי לא משהו.
תודה לעוזרים.
מה קורה במתאמי רשת בלוח הבקרה
?
הוא זמין<?

• הוסף לסימניות
אם כוונתך לזה אז "כבל רשת מנותק"
‏‏לכידה.PNG

אבל נראה שהוא זמין - כי יש בלחצן ימני את האפשרות "הפוך ללא זמין"

• הוסף לסימניות
נסה לעדכן דרייבר.
אם לא, ייתכן שהוא מנותק מפנים/ שרוף מבפנים בלוח.
יש חיצוניים בחיבור USB בכמה דולר.

• הוסף לסימניות
איך מעדכנים דרייבר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אסוס n551j

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, עדכנתי אבל לא הועיל. זה אומר שזה מקולקל פיזית?
איפה אם כן אפשר להשיג מתאם כזה שיתחבר למחשב?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה