יש חברה סלולארית נורמלית בישראל???

• הוסף לסימניות
הייתי בפלאפון ואחרי שהפילו אותי בפח עם מסלול שנגמר.... וגבו ממני מאות שקלים החלטתי לנתק את המכשיר.

אתמול (אחרי חודשיים בלי מכשיר) בעלי הלך לסלקום וקנה מכשיר מחודש. שילם במזומן 200 ש"ח. ניסנו לדבר במכשיר ושומעים זוועה. הדים ורעשים.
בעלי הלך היום להחזיר את המכשיר, הבנ"א שמכר לו את המכשיר אמר שאכן שומעים רעשים, אבל היות ואין לו מכשיר אחר למכור שיבוא ביום חמישי והוא ישלח לתיקון.
אין לו אפשרות לקבל חזרה מזומן (למרות שלא עברו 24 שעות) היות והשתמשו במכשיר! (ע"מ לבדוק את הקליטה וכו'...)

יש מה לעשות???

תודה מראש...

• הוסף לסימניות
מהיכרות עם הנושא:
חברות הסלולר בחרו להגדיר כמות דקות שנקראת אצלן שימוש במכשיר.
אני לא בטוחה שזה חוקי.
בגדול אם מתעקשים חזק (ויש אומרים: עושים שם בלאגן) בד"כ הם מתקפלים.

• הוסף לסימניות

יש גם יש
"גולן טלקום!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;863643:

יש גם יש
"גולן טלקום!!!

ה'אמת שחודשיים חיכתי בסבלנות כי אמרו לי שגולן טלקום בדרך לעשות גם קומה כשרה
ואני עדיין ממתינה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;863644:
ה'אמת שחודשיים חיכתי בסבלנות כי אמרו לי שגולן טלקום בדרך לעשות גם קומה כשרה
ואני עדיין ממתינה :)

אני לא מבינה למה את ממתינה, יש לך מס' כשר בבעלותך? את יכולה לנייד כבר עכשיו לגולן טלקום, ניידתי באתר שלהם, 4 שלבים פשוטים והסים נשלח אליך בדואר תוך כמה ימים, ומה שאני הכי מרוצה מהם, שהסים שלהם נתמך כמעט בכל מכשיר, גם בלא כשרים, הפשוטים והכי חזקים! 99 ש"ח, יש לך בלי הגבלה לכל היעדים בארץ ובחו"ל. מומלץ ביותר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;863666:
אני לא מבינה למה את ממתינה, יש לך מס' כשר בבעלותך? את יכולה לנייד כבר עכשיו לגולן טלקום, ניידתי באתר שלהם, 4 שלבים פשוטים והסים נשלח אליך בדואר תוך כמה ימים, ומה שאני הכי מרוצה מהם, שהסים שלהם נתמך כמעט בכל מכשיר, גם בלא כשרים, הפשוטים והכי חזקים! 99 ש"ח, יש לך בלי הגבלה לכל היעדים בארץ ובחו"ל. מומלץ ביותר!

וזה כולל מכשיר?

• הוסף לסימניות
קרדיט - פעמון נוסף... ממש תודה
נכנסתי לאתר שלהם...
ואגב, יש שם אפשרות לבחור מס' נייד רגיל או מס' "לבעלי מסורת"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;863666:

אם אני לוקחת מכשיר לא כשר זה חסום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;863671:
וזה כולל מכשיר?

שום התחייבות, לא על מכשיר ולא על מסלול, משלמים חד פעמי 39 ש"ח דמי טיפול ועלות סים, את מביאה איזה מכשיר שבא לך, רק תבדקי שהוא נתמך בזה, באייבורי למשל, יש לך בתיאור על המכשיר באיזה רשתות הוא תומך, מכשירים מעולים ב300 ש"ח, עם אחריות לשנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה