- הוסף לסימניות
נשמע ממש טוב.פסטה בפסטו, שרי וקוביות סלומון - מעניין?
יש לך תמונה?
נשמע ממש טוב.פסטה בפסטו, שרי וקוביות סלומון - מעניין?
נשמע מעולה. יש לך תמונה של זה?רלוונטי סלט חציל עם קינואה, עגבניות מיובשות (+ירקות נוספים) בטחינה מתובלת?
(אני אוכלת את זה כמנה עיקרית או שמה על השולחן כסלט חגיגי לחג)
אשמח לעוגה או מאפה, עם תמונהללא גלוטן-
עדיין צריך? יש לי שפע מתכונים מעולים ל-חלות, לחמניות, פיצה, מאפים, עוגות וכו
אשמח למאפה, עם תמונה אתקשר באישי@ה. בקר
מאפים
פסטה עם ירקות יכול להיות טוב אם יש לך תמונה@ה. בקר תוספות עדיין רלוונטי?
יש לי מתכון טעיםםם לשעועית מוקפצת עם ירקות וחזה עוף (אולי זה עיקרית?)
בורקס בשר
פסטה עם ירקות
יש, אבל אוכל להעלות את זה למחשב רק בערב או מחר.נשמע מעולה. יש לך תמונה של זה?
מעולה. אשלח לך הודעה אישית עם מייל שאליו תשלחייש, אבל אוכל להעלות את זה למחשב רק בערב או מחר.
קינוחיםבאילו קטגוריות חסר?
אשמח לתת מתכון.
אז יש לי קרטיב בריא (כמו שביקשו) בקלי קלות:קינוחים
בינתיים נכנס לי משהו מתאים. אם ארצה עוד משהו אבקש שתצלמיאז יש לי קרטיב בריא (כמו שביקשו) בקלי קלות:
תות קפוא ואננס קפוא ביחס שווה,
מעט מים, וקצת סילאן להמתקה לפי הטעם
לטחון בשייקר איכותי שטוחן עד הסוף
(וגם בו צריך לדחוף תו"כ כדי שהכל ייטחן עד הסוף- יש לי נינג'ה גדול)
יוצא מרקם של גלידה ממש,
ואפשר (עדיף לדעתי) להקפיא לארטיקים- יוצא ממש כמו הקנויים, ויותר טעים ובריא
(אין לי תמונה, אבל יש לי במקפיא מוכן, אוכל לצלם אם רלוונטי)
לא.נשמע ממש טוב.
יש לך תמונה?
יש לי תמונה מ GPT מאד דומה לאיך שיוצאנשמע ממש טוב.
יש לך תמונה?
יש לי גם רוטב לסלט במקור הוא לסלט נשנשים אבל הולך עם עוד הרבה סלטים(ירקות.בטטה.פטריות)(סלט קינואה ובטטה)
סלט מלפפון יכול להיות בהחלט מתאים- אשמח למתכון ותמונה. כשיהיה לך תייגי אותי כאן ואשלח לך הודעה פרטית ושם תתני לי את המתכון1. מתכון משגע לסלט מלפפון חי, בצל סגול, כוסברה וקשיו- (עם תיבול- שום מיץ לימון, מעט סוכר ו....... קוביות פלפל חריף)
יש צורך?
מאפה מלוח - פיתות/ פוקאצות בצל מגורד עם זעתר- נצרך?
אם יהיה צורך בתמונות - אכין, אצלם ואשלח...
בעז"ה אכין מחר...סלט מלפפון יכול להיות בהחלט מתאים- אשמח למתכון ותמונה. כשיהיה לך תייגי אותי כאן ואשלח לך הודעה פרטית ושם תתני לי את המתכון
פיתות/פוקאצ'ות יותר מוכר אז פחות יתאים
תודה
ברוטב הזה איזה לאיזה עוד שילובים את מוסיפה?יש לי גם רוטב לסלט במקור הוא לסלט נשנשים אבל הולך עם עוד הרבה סלטים(ירקות.בטטה.פטריות)(סלט קינואה ובטטה)
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1.5 כפות מיונז
כף חרדל
אבקת שום(בערך כפית).מלח ופלפל שחור לפי הטעם
וכן סלט ברוקולי עם חמוציות ושקדים ורוטב מכמות שווה של סוכר ומיונז קצת מים בשביל לדלל ומיץ לימון לפי הטעם
אם מענין אותך סלטים עם פירות וחסה ורוטב מנגו תעדכני ואני אחפש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים