הקו המונציפאלי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ובמקום כי טוב, יהיה סלקטד (מיה בוואקום)אין את כיטוב
ובמקום כי טוב, יהיה סלקטד (מיה בוואקום)אין את כיטוב
כמדומני שכזה מחיר עוד לא היה...מושט עם עור 5.9
בנטו חיסכון 1 ב 20 כבר עכשיוטיטולים פרימיום 4 ב90
היה בצ'ירינה, בקריית הרצוגכמדומני שכזה מחיר עוד לא היה...
בנטו חיסכון 1 ב 20 כבר עכשיו
מודיעין עיליתהיה בצ'ירינה, בקריית הרצוג
לגבי נטו חיסכון, באיזה סניף?
רמי לוי ביתר (כידוע שיש שם מאבק בין הרשתות) טיטולים פרימיום 17.9כמדומני שכזה מחיר עוד לא היה...
בנטו חיסכון 1 ב 20 כבר עכשיו
זה המחיר היוםנראה לי יותר הגיוני 15.9 לקילו.
בסניף אצלנו הוציאו דפיםתכלס למישהוא יש צילום של המבצעים?
המחירים כנראה יורדים ויורדים.המושט זה 5.9 לקילו??
נראה לי יותר הגיוני 15.9 לקילו.
המחירים יורדים ולא בקבועהמחירים כנראה יורדים ויורדים.
נשמח אם תעלה את שאר המבצעים גם מה שלא נראה לך רלוונטי,חשוב לי להבהיר, מבצעים הנ"ל הם רק חלק.
יש עוד שלא כתבתי כי הם היו נראים לי לא כ"כ משמעותיים.
אשמח גם...נשמח אם תעלה את שאר המבצעים גם מה שלא נראה לך רלוונטי,
הערב זה ההזמנות במשנת יוסף,
וכדאי לחוס על ממונם של ישראל.
משום מה אני לא מצליח לראות אבל בציטוט לפני שליחה עולה משהו
יישר כח !!
כמות המוצרים לא גדולה, אבל יש הרבה מחירים טובים.אפשר לסכם שמדובר במבצעים עלובים ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים