יש את כל המבצעים האלה בשפע ברכת ה' בבני ברק [בלי כרטיס של יש, אבל בקניה מעל 75 ש"ח]!!!
ולכן לאשכול הזה קוראים "יש חגיגה" והוא מיועד למי שמעוניין לדעת מה קורה ביש, כי נניח אין לו בעיר את 2 החנויות הנ"לבאושר עד גם כן יש הרבה מהמבצעים
זה אומר שאי אפשר לקנות באותו אשראי ב2 קניות שונות את הסלומון?אסביר שוב.
יש הבדל בין הגבלה לכל תקופת המבצע לבין הגבלה לכל קניה! המושט מוגבל ל6 ק"ג בקניה, ולכן אפשר לעשות כמה קניות בשונה מהסלמון שמוגבל לכל תקופת המבצע.
צפה בקובץ המצורף 2047098
מישהו יודע מה הכשרות של הסלומון?אסביר שוב.
יש הבדל בין הגבלה לכל תקופת המבצע לבין הגבלה לכל קניה! המושט מוגבל ל6 ק"ג בקניה, ולכן אפשר לעשות כמה קניות בשונה מהסלמון שמוגבל לכל תקופת המבצע.
צפה בקובץ המצורף 2047098
חה חה חה... הבעיה אצלי הפוכה, שהקניה חורגת מ - 600-700 ₪...יש את כל המבצעים האלה בשפע ברכת ה' בבני ברק [בלי כרטיס של יש, אבל בקניה מעל 75 ש"ח]!!!
באושר עד גם כן יש הרבה מהמבצעים
א. נכון - וזה די מגעיל (לטעמי...) שכל פעם רגע אחרי ש'יש חסד' עושים חגיגה אז 'שפע ברכת השם' ו'אושר עד' 'מחקים' את כל המבצעים קופי, ולא שיש לי בעיה עם תחרות, אבל הוגנת ולא ילדותית כזו...אגב באושר עד יש בזמן של יש חגיגה מבצעים כמעט מקבילים לחלוטין
זה שאני מרוויח בקצה לא הופכת את זה ללא מגעילה/תחרות סבירה...מה מגעיל? אני רוצה לשלם פחות. מה אכפת לי התחרות שלהם?
אף אחד כאן לא חושב כמוני- שזה בכלל קשור להנחות מהספקים?א. נכון - וזה די מגעיל (לטעמי...) שכל פעם רגע אחרי ש'יש חסד' עושים חגיגה אז 'שפע ברכת השם' ו'אושר עד' 'מחקים' את כל המבצעים קופי, ולא שיש לי בעיה עם תחרות, אבל הוגנת ולא ילדותית כזו...
ב. מהסיבה הנ"ל ככל שיהיו לי שני אופציות דומות אעדיף את הראשון שפרסם
ג. לגבי 'שפע ברכת השם' - השאלה מה המחירים של שאר המוצרים (ככל שאתם לא מעוניינים לרוץ לכמה חנויות..)
יש נידון בגמרא האם מותר לחנווני לחלק קליות ואגוזים לתינוקות שירצו לקנות דווקא אצלו[שוחד]....חה חה חה... הבעיה אצלי הפוכה, שהקניה חורגת מ - 600-700 ₪...
א. נכון - וזה די מגעיל (לטעמי...) שכל פעם רגע אחרי ש'יש חסד' עושים חגיגה אז 'שפע ברכת השם' ו'אושר עד' 'מחקים' את כל המבצעים קופי, ולא שיש לי בעיה עם תחרות, אבל הוגנת ולא ילדותית כזו...
ג. לגבי 'שפע ברכת השם' - השאלה מה המחירים של שאר המוצרים (ככל שאתם לא מעוניינים לרוץ לכמה חנויות..)
בד"ץמישהו יודע מה הכשרות של הסלומון?
לגבי תולעים?בד"ץ
חוץ מזה דג עם עור לא צריך הכשר.
בסלומון אין תולעיםלגבי תולעים?
אני גם העדפתי ואחרי תקופה ארוכה דרכתי ביש הזלזול בלקוחות הוא מחפיר ובכלל נפלתי בדיוק על הבאלגן עם הכרטסי אשראי מכשירים שלא עבדו קטסטרופה עזבתי את העגלות והלכתי.א. נכון - וזה די מגעיל (לטעמי...) שכל פעם רגע אחרי ש'יש חסד' עושים חגיגה אז 'שפע ברכת השם' ו'אושר עד' 'מחקים' את כל המבצעים קופי, ולא שיש לי בעיה עם תחרות, אבל הוגנת ולא ילדותית כזו...
אניסקיס יש, חוץ מארץ יצור נורבגיה או צ'ילה.בסלומון אין תולעים
כשיש ביש חגיגה אני קבוע הולך לאושר עד...(אפשר גם ל"שפע ברכת ה" יש להם גם מבצעים דומים)באושר עד לא צריך שום כרטיס
אין שום הגבלות ומקבלים את אותם מבצעים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //