קורונה יש חסד וברכל במודיעין עילית - פתוח בלילה!

• הוסף לסימניות
העיריה הודיעה
שיש חסד באנ"ז (קופות עצמאיות בלבד)
וברכל במסילת יוסף 34
פותחים כל הלילה
בכפוף לתקנות...

לידיעת הציבור!

• הוסף לסימניות
מישהו היה שם לאחרונה?
הגיעו ביצים?

הבוקר דווח שאוניה מספרד פורקת מיליוני ביצים
ויגיע עוד היום (ראשון) לרשתות השיווק....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא רק בב"ב ובמ"ע...
גם באלעד, בית שמש, ביתר, י-ם, וצפת...

תמונת מסך מלא 06 אפריל 2020 030605.bmp.jpg

מתוך המבשר של מחר (שני)

• הוסף לסימניות
אתמול בלילה
הייתי ביש חסד במודיעין עילית
כמובן רק קופת עצמיות
תור בחוץ ארוך מאוד
בפנים תור ארוך מאוד לקופות

• הוסף לסימניות
מה המצב הלילה ביש?

במשך היום היו תורות בחוץ לא הגיוניים...

• הוסף לסימניות
אח שלי נכנס הרגע,
מחכה בערך מאחת ורבע.
קרוב לשעתיים רק להיכנס, ועוד באמצע הלילה...

וזה עוד לפני התור לקופות...

:confused: :( :eek:

אה, ו..שיעדכן על ביצים!!!

• הוסף לסימניות
לגבי התור בקופות הייתי היום ביש באבני נזר בצהריים והיה רק אדם אחד לפני, בכל קופה חיכו גג 2-3 אנשים(וזה ממש מעט לעומת ימים רגילים בערב חג). התור בחוץ אכן היה ארוך...(עד עלי כותרת בסיבוב)
יכול להיות שכבר עדיף ללכת ביום כשיש עוד קופות חוץ מהקופות העצמאיות.

• הוסף לסימניות
בבני ברק בעזרא
תור מכאן ועד ...................
נכון לשעה 2:45

מישהו יודע מה עם אושר עד בני ברק
אמרו לי שהוא פתוח עד אחרון הלקוחות
מישהו יודע מה הפירוש ? לתרגם לשעה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה