חצי הכוס המלאה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש אפשרות להגדיר במחשב, שייכבה אוטומטית בעוד שעתיים, נאמר?
בcmdשייכבה אוטומטית בעוד שעתיים
shutdown /s /t 7200
תודה רבה!בcmd
קוד:shutdown /s /t 7200
תשנה את 7200תודה רבה!
אם בעתיד ארצה להשתמש בקוד הזה שוב, ולשנות את זמן הכיבוי, איך עושים את זה?
ישנה גירסה חדשה (3.5.1) עם עבריתחוץ מהתוכנה Wise Auto Shutdown שהעלו כאן, יש גם את התוכנה SWITCH OFF. ויש אפשרות לעשות שתהיה בעברית. מצורף התוכנה + תרגום לעברית + הוראות לעשות שהתוכנה תהיה בעברית.
תודיעי אם הסתדרת. ותני לייקים לעוזרים...יש אפשרות להגדיר במחשב, שייכבה אוטומטית בעוד שעתיים, נאמר?
הסתדרתי כבר בשישי, כשבסוף יצאנו יותר מאוחר וכיביתי את המחשב כרגיל...תודיעי אם הסתדרת. ותני לייקים לעוזרים...![]()
יש לי שאילת תאוריה מעניינת:בcmd
קוד:shutdown /s /t 7200
@eliko2411 כאןיש לי שאילת תאוריה מעניינת:
באחד מהפעמים שדובר פה על פתרון למדיה פלייר, העלה משתמש (לצערי איני זוכר מי) פקודה שרצה ברקע, ואם היא מצאה את התכנה פתוחה אך עם פקודה להיסגר - היא סגרה אותה (עד כאן מהזיכרון, ייתכן וטעיתי בפירוש המבנה).
השאלה היא האם ניתן לכתוב פקודה שתבדוק (לדוג') כל שלש שניות האם רץ במחשב קובץ בסיומת מסויימת, ואם כן שיפעיל פקודת כיבוי למחשב או לקובץ?
אפשרי. רק צריך למנוע מצב שבו כל שלוש שניות המדיה פליאר יסגר ולא תוכל להשתמש בו. ולכן יותר פשוט ליצור קיצור דרך שסוגר את המדיה פליאר ומיד פותח שוב ואז גם אם המדיה פליאר עובד ברקע הוא יפתח ללא בעיותיש לי שאילת תאוריה מעניינת:
באחד מהפעמים שדובר פה על פתרון למדיה פלייר, העלה משתמש (לצערי איני זוכר מי) פקודה שרצה ברקע, ואם היא מצאה את התכנה פתוחה אך עם פקודה להיסגר - היא סגרה אותה (עד כאן מהזיכרון, ייתכן וטעיתי בפירוש המבנה).
השאלה היא האם ניתן לכתוב פקודה שתבדוק (לדוג') כל שלש שניות האם רץ במחשב קובץ בסיומת מסויימת, ואם כן שיפעיל פקודת כיבוי למחשב או לקובץ?
יש לי שאילת תאוריה מעניינת:
יש לי שאילת תאוריה מעניינת:
רעיון חמוד!מה בדיוק אתם רוצים למנוע? למשל אם יפעל קובץ סרט אז המחשב יכבה?
קלטת אותי בול!מה בדיוק אתם רוצים למנוע? למשל אם יפעל קובץ סרט אז המחשב יכבה?
דוגמה לBatch שיבצע כיבוי למחשבובכן...?
@echo off
:loop
QPROCESS "notepad.exe">NUL
IF %ERRORLEVEL% EQU 0 shutdown ...
timeout /T 3
GOTO loop
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים