כללי יש יותר גרוע מפואר פוינט!

• הוסף לסימניות
הלקוח שלי כנראה קרא ביתר רצינות את המסמך בנוגע לאכזריותם של המעצבים הגרפיים...
קיבלתי ממנו קובץ "אינדיזיין" שהיה נורא כבד ולא מצליח לעבור במייל, והוא מסכן עשה מאמץ והביא את זה עד אלי.
ואני מקבל קובץ אינדיזיין, כשבכל עמוד "מולבש" עמוד פידיאף, והקישור כמובן חסר..............
הבנתם?
קחו פידיאף, רל תשלחו אותו כמות שהוא לגרפיקאי, כדי שלא יוכל להוציא ממזה את הטקסט, ויצטרך לכתוב מחדש, אבל אל תעשו מזה ג'ייפג, כדי שלא יעבור במייל, ושימו אותו על עמודי קובץ אינדיזיין, ובלי הקישורים, אני גם לא רואה ברור את הקובץ......
קיצור, תתעלל בו כמו שצריך, אתה הרי משלם...
ואני נשארתי עם השאלה, איך אני מצליח להסביר לו, למה זה לא טוב? ? ? ?

• הוסף לסימניות
אין לי איך לענות על השאלה.
אבל אם השתתפות כנה בתיסכול תועיל במשהוא אז הריני עושה זאת.
כי אני בהחלט לא מקנאה בך.

במחשבה שניה: תקראי לו לבוא לראות את הקובץ שקיבלת ושישפוט הוא אם ישנה אפשרות לעבוד על כזה קובץ....

בהצלחה!

ותעדכני מה היה בסוף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;204489:
ואני נשארתי עם השאלה, איך אני מצליח להסביר לו, למה זה לא טוב? ? ? ?
אתה אומר לו, כל הכבוד לך ותודה על המאמץ.
אני צריך ממך טובה קטנה. תשלח לי את הקישורים. את קבצי הPDF.
כי בלי זה אני לא יכול לעשות מזה שום דבר.
מה כ"כ קשה להגיד לו את האמת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;204556:
אתה אומר לו, כל הכבוד לך ותודה על המאמץ.
אני צריך ממך טובה קטנה. תשלח לי את הקישורים. את קבצי הPDF.
כי בלי זה אני לא יכול לעשות מזה שום דבר.
מה כ"כ קשה להגיד לו את האמת?
להיות כנה עם הלקוח תמיד משתלם (חוץ מלספר לו שאתה לא יודע איך לבצע את בקשותיו...) אם הוא יודע שהעבודה יותר מסובכת בגלל שהוא לא הביא לך את החומר כמו שצריך זה רק לתועלת! או שתעלה את המחיר בגלל זה או שלפחות הוא יעריך את העבודה יותר...

• הוסף לסימניות
ונתנו, ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הוא אומר שאין לו, ומה רע בזה?
בסדר, לאט לאט הוא תפס את הבעיה
ועכשיו האמת: הוא ביקש מהגרפיקאי הקודם שלו לשלוח את זה, פתוח (על אף שאמרתי לו שאין לי צורך בפתוח, אני זקוק לטקסט בלבד) אז זה מה שהגריקאי שלח, כנראה לא רצה לריב עם הלקוח ... דיברתי בעצמי עם הגרפיקאי והוא זה שאמר ש"מה הבעיה בזה... ואין לו משהו אחר..
לא נעים, אבל מדובר בגרפיקאי שיודע טוב מאוד שא"א לעשות כלום עם קובץ כזה.

בעקרון נראה לי שזו טעות לדבר בעצמי עם הגרפיקאי המתחרה, ולא להשאיר את זה ללקוח, אבל אחרי כמעט שבוע של סחבת, הרמתי אני טלפון ישיר, והופ- הקבצים זורמים, קבצי הפידיאף נמצאים כבר אצלי במייל............................................
לפחות הסוף טוב.
חוץ מחוסר הנעימות.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה